nn

«АвтоКрАЗ» привітав дітей школи-інтернату із Святим Миколаєм

19 грудня, 2014

18 грудня, напередодні найулюбленішого українського свята і дітей, і дорослих  – Дня Святого Миколая, «КрАЗ» завітав до кременчуцької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату. Тут навчаються і проживають хворі діти, інваліди та сироти, які саме в цей день відзначали це казкове свято.

Кразівців порадували і вчителі – своєю чуйністю та батьківською опікою кожної дитини, і діти - надзвичайною чемністю та творчими здібностями. Представники керівництва ПАТ «АвтоКрАЗ» у вітальному слові подякували дітям за запрошення, цікавий концерт, побажали всім міцного здоров'я, здійснення найзаповітніших мрій, успіхів у навчанні, гарних оцінок. А також бути слухняними й чемними, щоб  наступного року Святий Миколай знову завітав до їхньої шкільної родини.

 

КрАЗ на свято приїхав не з порожніми руками - привіз вихованцям школи-інтернату різні подарунки, які діти завжди із нетерпінням чекають на Святого Миколая. Два величезних ароматних святкових пирога для дітей із любов’ю випекли майстрині комбінату громадського харчування автозаводу, на додачу - велика сітка м’ячів та кожному вихованцю -  по коробці солодких дарунків із цукерок. Діти радувалися та дякували , окремі слова подяки почули автозаводці й від вчителів закладу, які назвали це свято «Свято Милосердя». Вони відзначили, що розчулені увагою та вдячні КрАЗу - єдиному із промислових підприємств Кременчука, який відгукнувся на запрошення та справдив очікування дітей.

 

А на самому святі все було в кращих традиціях. Цікаву мистецьку програму підготували вихованці інтернату власними силами: костюмоване дійство, тематичні пісні, вірші та танці у виконанні маленьких та дорослих  співаків і співачок - усе піднесло гарний настрій присутнім. Святковий захід пройшов у надзвичайно дружній та по-домашньому теплій атмосфері.

Кількість переглядів 1849

Архів новин