nn

Нові вахтовки прибудуть до гірників у День металурга

14 липня, 2017

«АвтоКрАЗ» відвантажив Північному та Центральному ГОКам спеціалізовані вахтові автомобілі КрАЗ-5233 (ФПВ-14224). Примітно, що до замовників відвантажена техніка прибуде як раз напередодні їх професійного свята — Дня металурга.

База вахтовок — двовісне шасі КрАЗ-5233Н2, оснащене 330-сильним дизельним двигуном Євро 5 , передпусковим підігрівачем рідини двигуна Webasto. Кабіна має комфортні сидіння «Pilot», додаткове електрообладнання — відеорегістратор та монітор камер заднього виду. Тут же встановлені покажчики температури повітря в кузові-фургоні та органи управління системою опалення кузова-фургона.

Кузов-фургон виробництва ПрАТ «Нафтоавтоматика» (м. Полтава) розрахований на 22 пасажира. Сидіння – напівм’які, травмонебезпечні із ременями безпеки, а на задній їх стінці – пластиковий антивандальний захист. Для безпечного пересування пасажирів по салону під час посадки-висадки є спеціальні поручні.

У кузові-фургоні встановлена двостороння система опалення: автономна «Планар-8Д», яка може працювати під час руху та стоянки автомобіля. А також рідинна, що працює від системи охолодження двигуна. Кузов-фургон і кабіна мають стаціонарний двосторонній переговорний пристрій.

До кінця поточного місяця національним виробником — заводом «КрАЗ», плануються ще відвантаження спецтехніки українським гірникам. Крім вахтовок, це будуть бортові і паливозаправники.

Слід відзначити, що гірничо-збагачувальні та металургійні підприємства країни щорічно, хоч і не в значний кількості, проте стабільно, замовляють спецтехніку КрАЗ, яка в повній мірі забезпечує їх технології виробництва.

 
Кількість переглядів 1736

Архів новин