nn

«АвтоКрАЗ» — компанія, що працевлаштовує та розвиває молодь

21 липня, 2017

ПрАТ «АвтоКрАЗ» приєднався до підписантів «Українського Пакту заради молоді-2020», бо вже довгий час  є активною серед всеукраїнської спільноти компанією, що розвиває та працевлаштовує молодь. Ця подія сталася  сьогодні, 21 липня,  на форумі «Бізнес – молодь: ефект WOW від співпраці» .

Організатори форуму - Міністерство молоді та спорту України, Центр «Розвиток КСВ» та Фонд народонаселення ООН. Мета заходу - створення майданчика для діалогу між компаніями та активною молоддю з питань кар’єрного розвитку, покращення працевлаштування і створення робочих місць. 

Кременчуцький автозавод, серед семи провідних  компанії міста, що погодилися взяти участь у форумі і підписали Пакт, шукав на заході активну молодь, яка хотіла б пов’язати своє трудове життя із машинобудуванням.

Представник компанії презентував аудиторії  ПрАТ «АвтоКрАЗ» та його продукцію, розповів потенціальним працівникам про можливості працевлаштування, вакансії, умови праці, стимулюючі програми, соцпакет тощо.

Зокрема було зазначено, що сьогодні машинобудування відчуває кадровий голод, перш за все це стосується робітничих професій. КрАЗ – не виняток, така ж ситуація на Вагонобудівному заводі та «Ободі», що також бідкалися й прийшли на  захід із однією метою – залучити молодь до себе. На жаль слюсарі, ремонтники, зварювальники та інші робітничі спеціальності сьогодні не в тренді. Молодь прагне стати юристами, маркетологами, продавцями або робітниками за кордоном. Наразі «КрАЗ» потребує заповнення  близько 300 вакансій, левова частка із яких – робітничі позиції.  КрАЗ запрошує енергійну амбіційну молодь прийти на підприємство із 70-річною історією, яке є візитівкою Кременчука і України, лідером національного автомобілебудування. «КрАЗ» пропонує стабільну роботу, нехай і не захмарну, проте стабільну зарплату, дружній колектив, можливість розвиватися, отримати другу спеціальність, підвищити кваліфікацію. Навіть якщо у вас немає спеціальної освіти, фахівці «КрАЗу» у сучасному учбовому центрі автозаводу навчать вас обраній професії в теорії та на практиці, нададуть перше місце роботи, наставника. Та головне і саме безцінне  – «КрАЗ» дасть можливість напрацювати досвід, навчитися відповідальності та дисципліні, виробити внутрішній стрижень і багато іншого, що сприятиме у подальшому кар’єрному зросту, значно підвищить вартість працівника на ринку праці.  

Кременчуцький автозавод чекає на молоде активне поповнення!

 
Кількість переглядів 1834

Архів новин