nn

«АвтоКрАЗ» — на якісному зв’язку

09 серпня, 2017

ПрАТ «АвтоКрАЗ» – перше з підприємств Кременчука, яке відмовилося від телефонного зв’язку по  мідним кабелям. На автозаводі впровадили схему операторського взаємопідключення через шлюзи псевдодротового доступу TDM IPmux.  Ці пристрої є ідеальним рішенням для транспорту трафіку TDM і економічного доступу до дротових і бездротових мереж пакетної комутації. Корпорації можуть використовувати це устаткування для передачі традиційного трафіку по нових мережах пакетної комутації без заміни існуючого устаткування та зниження якості послуг. Тепер зв'язок заводу із зовнішнім світом здійснюється за допомогою каналу зв'язку L2VPN «Укртелекому».

Двомісячне тестування  новітньої технології підтвердило переваги L2VPN-звязку: тепер підприємство не залежить від кабелів, по яких на  відстань 6 км здійснювався телефонний зв'язок і через крадіжки котрого автозавод неодноразово залишався без зовнішнього зв'язку та зазнавав збитків. Лише минулого року «КрАЗ» втратив понад 60 тис грн через багаторазове порушення цілісності кабелю невідомими крадіями.

Крім цього, задля економії коштів, на базі АТС «КрАЗу» створена інтелектуальна система маршрутизації дзвінків, яка скеровує будь-який дзвінок по маршруту з найнижчою вартістю. АТС «АвтоКрАЗу» найновіша в місті і має величезний функціонал. Там, де інші підприємства використовують  основну АТС і додаткові міні-АТС для вирішення повсякденних завдань, «КрАЗ» використовує базу АТС Coral FlexiCom, що дозволило об’єднати мобільний і стаціонарний зв'язок в одне ціле.

Після нововведень вартість послуг зв'язку на «КрАЗі» у 2,5-4 рази менша, ніж на інших великих  підприємствах міста із такою ж кількістю абонентів стаціонарного зв’язку. Та й у порівнянні з послугами зв'язку від «Укртелекому» власна АТС обходиться у два рази дешевше.

Так що заощаджуємо задля  якісного зв’язку. 

Кількість переглядів 1572

Архів новин