nn

Разом з кременчужанами «КрАЗ» відзначив День міста

25 вересня, 2017

Виставкою своєї перспективної техніки Кременчуцький автозавод вніс свій внесок у святкування на цих вихідних Дня міста. Зокрема, городяни змогли побачити два самоскиди, один з яких чотиривісник  КрАЗ-7133С4 із 20-кубовою платформою, та КрАЗ-6511С4 колісної формули 6х4 із встановленим на ньому піскорозкидальним устаткуванням заводу «Кредмаш». Також на експозиції красувався портальний сміттєвоз КрАЗ-5401К2 із обладнанням скіп-ліфт. Крім представлених КрАЗом, серед іншої комунальної техніки на центральній площі міста розмістився новенький комунальний автопилосос, створений в партнерстві Кременчуцького авто і Крюківського вагонзаводів.

Місцева влада на чолі з мером Віталієм Малецьким серед інших виставлених на центральній площі міста учасниками заходу експонатів, дивилася і нову техніку КрАЗ. На подив, приділили машинам Кременчуцького автозаводу уваги і часу більше, ніж зазвичай. Навіть за кермом самоскида КрАЗ-7133С4 посиділи. Мер Кременчука, зокрема, зазначив, що ергономіка КрАЗа набагато краще, ніж МАЗа. А з приводу КДМ виробництва «АвтоКрАЗ» - «Кредмаш», зазначив, що місто буде проводити тендер, учасником якого він хотів би бачити і дорожні машини кременчуцьких підприємств - місто їх дуже потребує. У свою чергу нардеп від Кременчука Ю.Шаповалов сказав, що будуть підтримувати вітчизняного виробника.

Незважаючи на дощовий день, площа з виставленою технікою то наповнювалася народом, то дуже сильно рідшала. Кременчужани з цікавістю розглядали і новинки, і перспективні моделі, створені на «КрАЗі». Багато з них запитували: чому «КрАЗ» в інші міста поставляє свої комунальні та дорожні машини, а в Кременчуці, на батьківщині українського вантажівки, їх не купують. КрАЗ розраховує, що керівництво міста перейде від слів до справи і найбільший місцевий виробник - завод «КрАЗ», візитна картка Кременчука, донор місцевого бюджету, все-таки отримає підтримку місцевої громади у вигляді замовлень потрібної місту техніки для збереження робочих місць і завантаженості потужностей підприємства, а також збереження стабільної соціальної та економічної ситуації в місті.

 
 
Кількість переглядів 1540

Архів новин