nn

«АвтоКрАЗ» запрошує відвідати свою експозицію на виставці «TIR'2017»

24 жовтня, 2017

З 25 по 27 жовтня в Міжнародному виставковому центрі проходитиме 13-й Київський Міжнародний салон вантажних і комерційних автомобілів «TIR'2017».

«АвтоКрАЗ» представить відвідувачам виставки перспективний автомобіль-самоскид КрАЗ-7133С4. Цю модель від попередніх поколінь самоскидів КрАЗ відрізняє вдале поєднання колісної формули 8х4, безкапотного компонування, потужного двигуна Євро 5 і оригінальної 20-кубової платформи напівкруглого перетину з заднім відкидним бортом. До того ж новий самоскид має поліпшені експлуатаційні характеристики.

Ваговоз КрАЗ-7133С4 призначений для використання в дорожньому і промисловому будівництві, на розробках родовищ корисних копалин, транспортуванні сипучих і навалочних вантажів з питомою масою до 2 т/куб.м.

Цей ваговоз стане незамінним помічником гірникам для перевезення породи. Його висока вантажопідйомність, що дозволяє тягнути до 26 тонн вантажу, дозволить знизити вартість вантажоперевезень і отримати прибуток вище, ніж зазвичай.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх бажаючих відвідати свою експозицію, яка буде розташована на стенді 3-G2-2 в павільйоні №3 Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15, ст.м. Лівобережна).

Кількість переглядів 1792

Архів новин