nn

«КрАЗ» - «Укргазвидобування»: співпраця триває

13 листопада, 2017

Автопарки «Укргазвидобування» знову поповнилися новими вантажівками. Нещодавно на адресу філій ПАТ «Укргазвидобування» надійшли новенькі повнопривідні самоскиди  КрАЗ-65032 (6х6) екологічного класу Євро 5. Відправник – ПрАТ «АвтоКрАЗ». Самоскиди виготовлені і відвантажені в рамках виграного вітчизняним виробником тендеру на відкритих торгах системи Прозорро. Вантажівки додатково до стандартної комплектації оснащені гальмівною системою з АБС, цифровим тахографом. Кабіна має спальне місце, ошинування коліс – двоскатне, об'єм платформи – 16 кубів.

Останню поставку на адресу цього контрагенту Кременчуцький автозавод здійснив у вересні, напередодні Дня машинобудівника, у строк виконавши всі свої договірні зобов'язання перед ПАТ «Укргазвидобування». Це була велика партія сідельних тягачів. КрАЗ-6443 і КрАЗ-6446 (6х6) у різній комплектації. А місяцем раніше - у серпні поточного року, до філій газовидобувної української компанії поступили спеціальні лабораторії дослідження свердловин ЛСГ-10 на шасі КрАЗ-5233НЕ.

«Укргазвидобування» - найбільший український добувач природного газу і газового конденсату. Щорічно після проведення тендерів або на договірних умовах ця компанія замовляє на Кременчуцькому автозаводі різну автомобільну та спецтехніку. Із початку поточного року до філій  «Укргазвидобування» надійшла велика кількість нової техніки КрАЗ, серед яких тягачі, автокрани, автоцистерни, самоскиди й лабораторії на базі КрАЗу.  В основному, це повнопривідна техніка, яка найбільш підходить для роботи в умовах віддаленої місцевості. До кінця року ПрАТ «АвтоКрАЗ» планує ще відвантажити  «Укргазвидобуванню» виготовлену на замовлення техніку.

Кількість переглядів 1847

Архів новин