nn

КрАЗ виготовив оригінальні спецмашини

10 січня, 2019

Замовлення на партію оригінальних спецмашин 6х4 із краном маніпулятором «АвтоКрАЗ» отримав ще в минулому році, вигравши тендера на ProZorro. Два автомобіля не так давно вже вирушили до покупців - до Краснограду Харківської області на підприємство теплових мереж та Київ, в ДП «Укрметртестстандарт».

Спецобладнання виробництва «Заводу спеціального обладнання» (Іркліїв, Черкаська обл.), базується на бортовому автомобілі КрАЗ-6511В4 нового перспективного покоління безкапотних автомобілів. Комплектація машин - стандартна: 375-сильний двигун Євро 5, механічна КПП. Металева бортова платформа в розмірі 7,5х2,6х0,65 м.

Крани-маніпулятори PALFINGER, максимальною вантажопідйомністю 3100 кг, мають виліт стріли 9,6 м, момент підйому - 75 кНм, кут повороту - 400?; повнофункціональний пульт управління з обох сторін, вантажопідйомність на кінці стріли - 720 кг, гідравлічну систему захисту від перевантаження, кнопку аварійного вимкнення. Спецмашини, практично однакові із функціонала та комплектності, відрізняються монтажем крана-маніпулятора, виконаного, на вимогу замовників, на задньому звисі рами і за кабіною автомобіля.

Ще один аналогічний автомобіль знаходиться у виробництві і після виконання всіх передпродажних процедур буде відправлений замовнику з Вінниці.

 
 
 
Кількість переглядів 2171

Архів новин