nn

Шасі КрАЗ-63221 відвантажено «ХЗТО»

09 серпня, 2019

Чергову партію автомобільних шасі  отримав Харківський завод транспортного обладнання. КрАЗ-63221 використовують для монтажу установок насосних пересувних УНП-160х40.  

Установка насосна пересувна УНП-160х40 призначена для нагнітання в нафтові і газові свердловини рідини при цементуванні в процесі буріння і капітального ремонту, а також при проведенні   інших промивально-продавочних робіт.

Як транспортну базу  застосовують шасі КрАЗ-63221, що гарантує експлуатацію установки  дорогами  всіх видів, бездоріжжю і будь-якій місцевості, в той час як  аналоги інших виробників  розраховані на пересування тільки  дорогами з твердим покриттям.  Потужний двигун шасі   і спеціальна роздавальна коробка забезпечують можливість здійснити від них привід як на насос високого тиску, так і на насос для подачі води, що дозволить виключити застосування для цього насоса окремого двигуна внутрішнього згоряння і пов'язану з цим необхідність забезпечувати його паливно-мастильними матеріалами і акумуляторами, що значно спрощує  обслуговування установки.

Технічні характеристики шасі: колісна формула 6х6, кабіна капотна, металева, тримісна, двигун WP10 (Євро-5, 375 к.с.), рядний, 6-циліндровий, із турбонадувом, гальмівна система з АБС,  є цифровий тахограф.

У поставленій замовнику партії і  автомобільне шасі КрАЗ–6322, на яке монтують установку парогенераторну пересувну УПП – 1600/100 (призначена для депарафінізації нафтових і газових свердловин та іншого нафтогазопромислового обладнання, а також робіт із відігрівання, підігріву та пропарювання) або ж  установку  транспортування труб УТТ-17 (призначена для транспортування довгомірних вантажів при обслуговуванні нафтових і газових свердловин і розрахована на експлуатацію  всіма видах доріг, а також бездоріжжя, в помірній і холодній кліматичних зонах).

 Харківський завод транспортного устаткування — давній партнер «АвтоКрАЗу» , один з найбільших виробників обладнання для нафтогазової промисловості. На підприємстві виробляється спецтехніка, яка використовується при освоєнні та капітальному ремонті нафтових і газових свердловин, транспортуванні й зберіганні різного роду нафтопродуктів, комунальна спецтехніка.

 
Кількість переглядів 1138

Архів новин