nn

Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

06 грудня, 2019

Шостого грудня в Україні відзначається професійне свято усіх українських військовослужбовців – День Збройних Сил, які  на сьогоднішній день  мають найвищий рівень довіри в суспільстві серед усіх державних інституцій.

Після початку воєнних дій на сході України розпочалася нова сторінка літопису українських Збройних Сил. Останні п’ять  років  вони  виконують найголовнішу місію - захищають державний суверенітет, територіальну цілісність та конституційний лад України, захищають мир і спокій своїх співвітчизників.

Шановні військовослужбовці!

Ви є обличчям нової української армії з її незнищенним духом мужності, пам’яттю про героїчне минуле та орієнтацією на майбутнє. Ваш бойовий дух – приклад для всіх наступних поколінь українців. Автозаводці пишаються тим, що КрАЗи військового призначення, що стоять на озброєнні ЗСУ, посилюють  бойовий потенціал української армії, обороноздатність країни. Сподіваємося, що завдяки надходженню до військових частин сучасного нового та модернізованого озброєння й техніки, серед якої буде і продукція вітчизняного виробника -«АвтоКрАЗу», ЗСУ стануть однією з найсильніших армій світу.

Міцного здоров'я вам,  благополуччя вашим родинам, і прийміть наші подяки  за мужність, сміливість, героїзм та вірність військовій присязі!

Кількість переглядів 1061

Архів новин