nn

Вітаємо Токмацький ковальсько-штампувальний завод з 55-річчям!

17 грудня, 2019

18 грудня Токмацький ковальсько-штампувальний завод відзначає 55-річчя від дня заснування. ТКШЗ розпочав свою діяльність 18 грудня 1964 року, а в липні 1976-го він увійшов до складу об’єднання «АвтоКрАЗ».

Це вкрай значимий ювілей для підприємства, якому вдалося пережити нелегкі часи перебудови, не менш складні роки становлення незалежної України, і, водночас, залишитися важливою складовою частиною в потужному ланцюжку  важкої промисловості нашої держави.

ТКШЗ є спеціалізованим підприємством з виробництва поковок методом гарячого штампування. На сьогоднішній день освоєно і виготовляються понад 6500 найменувань  штампованих заготовок не тільки для автомобіле- і вагонобудування, а й для таких галузей, як  підприємства гірничо-шахтного комплексу, сільськогосподарського машинобудування, загального машинобудування. Наразі ТКШЗ працює над освоєнням нових технологій виготовлення поковок для підприємств Укроборонпрому. Розпочато розробку і впровадження системи управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту IATF 169949:2016. Розширено номенклатуру на понад 40 найменувань поковок. Ведеться успішна співпраця з підприємствами України, Болгарії, Угорщини.

Із нагоди  ювілейної дати з дня заснування вітаємо весь трудовий колектив Токмацького ковальсько-штампувального заводу! Прийміть щирі поздоровлення від адміністрації, профкому і трудового колективу «АвтоКрАЗу», побажання подальшого розвитку партнерських стосунків та плідної співпраці!

Бажаємо вам, шановні працівники ТКШЗ, незламності духу, мудрості і цілеспрямованості. Міцного здоров'я вам і вашим близьким, щастя  вашим родинам, стабільності та благополуччя. Успіхів і нових звершень, оптимізму і віри в «Токмак»!

Кількість переглядів 1635

Архів новин