nn

КрАЗ створив черговий новий спецавтомобіль UDS-114

04 червня, 2014

«АвтоКрАЗ», спільно зі словацькою компанією CSM Tisovec , розробив і виготовив новий екскаватор - планувальник UDS- 114 . Ця гідравлічна універсальна обробна спецмашина призначена для всіх видів землерийних робіт при ремонтних роботах на трасах водопроводів , нафтопроводів і газопроводів , а також для спеціального планування відкосів вздовж автомобільних трас.

Базою нового спеціалізованого автомобіля стало всюдихідне шасі перспективного покоління з інтегральним пластиковим капотом - КрАЗ Н17.1ЕХ колісної формули 6х6 . Автомобіль оснащений рядним ярославським двигуном ЯМЗ- 6521 ( Євро 4 ) потужністю 362 к.с. , агрегатованим з КПП 9JS200ТА і зчепленням MFZ 430 .

Надбудова - екскаватор -планувальник UDS- 114 , має двигун John Deere 4045HF275 , максимальною потужністю 104 кВт , і гідравлічну систему REXROTH .

Робочі параметри надбудови :

- макс. зусилля копання - 85 кН;

- висота копання - 7,7 м;

- глибина копання - 7,7 м;

- радіус копання - 10,5 м :

- продуктивність -108 куб.м / год

Основний ківш екскаватора - планувальника має об'єм 0,63 м3. Ним можна розпушувати і піднімати ґрунт 2 , 3 і 4 класів , а за допомогою додаткового змінного обладнання працювати і з ґрунтами 5 класу з об'ємною вагою до 1800 кг./м3 . У екскаватора є можливість обробки горизонтальних стін , максимальний кут нахилу плеча дорівнює 900 .

Спецвиріб має комфортабельну кабіну для оператора екскаваторної установки з залежним водяним опаленням і двошвидкісним вентилятором , а також люком у стелі для вентиляції.

Керування робочими функціями екскаватора - гідравлічне , комбіноване з електрогідравлічним , всі робочі операції екскаватора виконуються за допомогою джойстиків з кабіни оператора ( на підлокітниках крісла оператора) , що значно полегшує працю оператора і підвищує точність виконання робочих операцій .

Кількість переглядів 1726

Архів новин