nn

«КрАЗ» знову продемонстрував зростання по усіх напрямках

03 червня, 2014

Підсумки виробничої діяльності ПАТ «АвтоКрАЗ» у травні в черговий раз продемонстрували позитивну динаміку зростання: темп зростання товарної продукції в порівняних цінах до квітня склав 131%.

У травні на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу вироблено 95 автомобілів, що на 5,5% більше, ніж у квітні. Всього за п'ять місяців 2014 ПАТ «АвтоКрАЗ» виготовив 377 автомобілів, що на 49,6% більше аналогічного показника минулого року.

Як і в попередні місяці, у травні виготовлялися автомобілі, в основному, на експорт.

Відбулося зростання і по інших видах продукції, виробленої ПАТ «АвтоКрАЗ». Зокрема, збільшення обсягу виробництва  запасних частин до аналогічного періоду минулого року склало  42,6%. На 41,2% до минулого року зросло і виробництво литва, яке склало близько 27,4 млн. грн.

У травні, згідно з планом дослідно-конструкторських робіт на 2014 рік, було виготовлено нове самохідне шасі КрАЗ Н27.3ЕХ колісної формули 8х8, яке в даний час демонструється на Міжнародному будівельному форумі СТТ-2014.

Наразі  колектив підприємства працює над виконанням плану червня, а також займається питаннями якості, оптимізації виробництва для зниження собівартості продукції та підготовкою цехів до зими. 

Кількість переглядів 1373

Архів новин