nn

За підсумками місяця, кварталу та першого півріччя «КрАЗ» наростив виробництво та продажу

02 липня, 2014

КрАЗ з початку поточного року продовжує послідовно нарощувати обсяги виробництва і продажів. У червні на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу виготовлено 102 автомобілі, що на 7,4% більше, ніж було вироблено в травні.

У загальному обсязі вироблених в червні машин частка шасі склала 80%, сідельних тягачів - 10%, бортових - 5%, самоскидів - 4%, сортиментовозів - 1%. Слід зазначити, що спостерігається незначне пожвавлення внутрішнього ринку. Так, для українського споживача із загальної кількості виготовлених автомобілів підприємством було вироблено 10,8%, в далеке зарубіжжя - 68,6%, РФ - 20,6%.

Показовими є і результати роботи «КрАЗу» у другому кварталі і першому півріччі 2014 року. Зокрема, за підсумками роботи у другому кварталі було вироблено 287 автомобілів, що на 36% більше аналогічного показника минулого року. З початку року випуск автомобілів КрАЗ склав 479 одиниць, що практично на 50% більше, ніж у першому півріччі минулого року.

Більш ніж у два рази, у порівнянні з першим півріччям минулого року, зросли продажі. Всього споживачам з початку року відвантажено 430 автомобілів.

Значне зростання демонструє ПАТ «АвтоКрАЗ» та за іншими напрямами своєї виробничої діяльності. Так, у порівнянні з першим півріччям 2013 року, значно - на 50%, збільшено обсяги виробництва запасних частин, і на 30% зросли обсяги продукції ливарного виробництва.

Планом виробництва ПАТ «АвтоКрАЗ» на липень заплановано більш високі обсяги, ніж у попередньому місяці. Трудовий колектив націлений на 100% виконання запланованих показників.

Кількість переглядів 2675

Архів новин