nn

«АвтоКрАЗ» планомірно нарощує темпи виробництва

01 серпня, 2014

Липень по справжньому став жарким для ПАТ «АвтоКрАЗ» - Кременчуцькому автозаводу вдалося значно збільшити показники своєї виробничої діяльності. Темп зростання товарної продукції до попереднього місяця склав 143,6%. У липні на головному конвеєрі підприємства виготовлено 131 автомобіль, що практично на 30% більше, ніж місяцем раніше, і на стільки ж вище результату аналогічного періоду минулого року. У загальному обсязі вироблених у липні автомобілів частка шасі склала 45,8%, бортових - 42,8%, самоскидів - 1,5%, автомобілів спеціального призначення - 7,6%, тягачів - 2,3%.

З початку року КрАЗ виготовив 610 автомобілів, що на 44,2% більше аналогічного торішнього показника. З початку року на 34,5% зросли і продажі, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Із загальної кількості проданих за сім місяців автомобілів експорт склав близько 90%, решта продукції реалізована на внутрішньому ринку.

За підсумками роботи з початку року відбулося зростання і з випуску продукції, що поставляється ПАТ «АвтоКрАЗ» по кооперації. Зокрема, випуск запасних частин збільшився на 30,5% і склав 31,3 млн.грн, виробництво литва за аналізований період зросло майже на 30% і склало близько 40 млн. грн.

Трудовий колектив «КрАЗу» вважає величезним досягненням, що в умовах нестабільної політичної та економічної ситуації в країні, що негативно впливає, в тому числі і на автомобілебудівну галузь, автозаводу вдається планомірно нарощувати темпи виробництва і продажів. Всі націлені на виконання поставлених завдань, у тому числі з нарощування обсягів виробництва, освоєння нової техніки і поліпшення якості серійних моделей. 

Кількість переглядів 2067

Архів новин