nn

КрАЗ брав участь у виставці «Нафта і Газ Туркменістану 2014»

25 листопада, 2014

18 - 20 листопада відбулася 19-а Міжнародна виставка «Нафта і Газ Туркменістану 2014», яка щорічно збирає найбільших учасників нафтогазових проектів. Цього року у виставці взяли участь представники понад 150 зарубіжних компаній з Німеччини, США, Росії, Японії, Ірану, Туреччини, Великобританії, ОАЕ, Казахстану, України та ін.

 Автомобілі КрАЗ на виставці були представлені багаторічним партнером ПАТ «АвтоКрАЗ» - ТОВ «ТД« YARAW », що забезпечує гарантійний ремонт і сервісне обслуговування автомобілів КрАЗ в Туркменістані.

 Серед  численних представників нафтогазової галузі стенд «АвтоКрАЗу» відвідали Міністр Міністерства нафтогазової промисловості і мінеральних ресурсів Туркменістану Мухамметнур Халилов і представники Міністерства залізничного транспорту, а також керівники та фахівці державних концернів «Туркменефтегазстрой», «Туркменнефть», «Туркменгеологія», «Туркменхімія», «Туркменгаз».

   Під час роботи виставки гості змогли подивитися численні презентації продукції ПАТ «АвтоКрАЗ», керівники КрАЗа детально розповіли про нові моделі і перспективи розвитку модельного ряду марки КрАЗ.

 Слід зазначити, що потенційні споживачі українських КрАЗів в цій країні, як і раніше, переважно підприємства нафтогазового комплексу та Міністерства будівництва. Найбільш затребувані тут автомобілі-шасі колісних формул 6х6 і 6х4, використовувані в якості бази під установку нафтогазового обладнання, трубовозів-плетевози, самоскиди 6х6 і 6х4.

 Результати участі КрАЗа у виставці оптимістичні і ефективні. Виставка показала, що коло шанувальників марки КрАЗ в Туркменістані залишається незмінним: підприємства нафтогазового комплексу, будівельна галузь традиційно  віддають перевагу шасі КрАЗ, вибираючи їх в якості бази під установку нафтогазового та іншого потужного устаткування. Користуються стійким попитом і повнопривідні самоскиди КрАЗ-65032, які працюю на різних будівельних об'єктах країни.

 У ході виставки «Нафта і Газ Туркменістану 2014» керівництвом підприємства були проведені ряд зустрічей, на яких досягнуто домовленостей щодо розвитку співпраці між ПАТ «АвтоКрАЗ» та міністерствами та державними концернами, встановлені перспективні зв'язки і відпрацьовано ряд питань з потенційними партнерами, що дає впевненість компанії в закріпленні своєї присутності на ринку Туркменістану.

 

Кількість переглядів 1667

Архів новин