nn

Українські ГЗК - стабільні замовники спецтехніки КрАЗ

15 грудня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ» виконав усі договірні зобов'язання, завершивши відвантаження на адресу Північного гірничо-збагачувального комбінату (м. Кривий Ріг) спеціалізованих вахтових автомобілів КрАЗ-5233 (ФПВ-14224), призначених для перевезення вахтових бригад до місця роботи і назад.

База спецмашин - двовісне шасі КрАЗ-5233Н2 колісної формули 4х2. Автомобілі оснащені 330-сильним двигуном ЯМЗ-65861 (Євро-4), передпусковим підігрівачем двигуна Webasto і кондиціонером.

Автомобілі КрАЗ-5233Н2 (ФПВ-14224) обладнані пасажирськими автофургонами виробництва полтавського підприємства "Нафтоавтоматика". Салон – підвищеної комфортності. Він розрахований на перевезення 26 пасажирів, оснащений ефективними системами опалення, вентиляції та кондиціонування повітря. У ньому встановлені травмобезпечні сидіння фірми «Богдан» з точковими ременями безпеки, автомобільний інвертор MYSTERY MAC-2000, а також телевізор і кулер для води.

Відвантажені машини виготовлені, згідно виграному ПАТ «АвтоКрАЗ» у травні поточного року тендеру на поставку ТОВ «Північний ГЗК» партії спеціалізованих автомобілів. На адресу замовника раніше вже відвантажені повнопривідні вахтовки ФПВ-14224 (4х4) на базі всюдихода КрАЗ-5233НЕ і автоцистерна для перевезення питної води АЦ-7.5 на двовісному шасі КрАЗ-5233Н2.

Раніше, на початку поточного місяця, підприємство також поставило Єристівського ГЗК автомобіль-контейнеровоз КрАЗ-63221 колісної формули 6х6 під установку контейнера розміром 2330х5835 мм. На вимогу замовника спецавтомобіль має посилену задню підвіску, надрамник з чотирма запірними пристроями під установку контейнера.

Нагадаємо, що в травні «АвтоКрАЗ» у важкій конкурентній боротьбі виграв ряд тендерів на поставку спецтехніки українським гірничо-збагачувальним і металургійним підприємствам: Криворізькому залізорудному, Єрестівському, Північному та Південному гірничо-збагачувальним комбінатам. На сьогоднішній день всі тендерні зобов'язання КрАЗ виконав у повному обсязі.

Слід зазначити, що гірничо-збагачувальні і металургійні підприємствам підприємства країни щорічно стабільно замовляють спецтехніку КрАЗ, яка в повній мірі забезпечує їх технології виробництва.

Кількість переглядів 2321

Архів новин