nn

«АвтоКрАЗ » почав відвантаження вітчизняним машзаводам

23 березня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» наприкінці минулого тижня здійснило ряд поставок машинобудівним підприємствам України.

Зокрема, на адресу ПрАТ «Харківський завод транспортного устаткування» - одного з найбільших виробників обладнання для нафтогазової промисловості, відвантажено перші з чотирьох замовлених шасі КрАЗ-63221 (6х6). На ці шасі «ХЗТУ» встановить підйомне устаткування УПА-80 ПХ, призначене для капітального ремонту нафтових і газових свердловин. Згідно з угодою, повнопривідні шасі КрАЗ-63221 виконані в стандартній комплектації і мають односкатне ошинування коліс.

У той же час на адресу ТОВ «Проектно-виробнича компанія« Конструкторське бюро пожежних та спеціальних машин »(ТОВ« ППК Пожспецмаш ») відвантажено перше з двох шасі КрАЗ-65053 колісної формули 6х4. На автомобіль буде змонтований агрегат цементувальний ACF-700.

За цими двома договорами передбачено виготовлення автомобілів-шасі з капотом інтегрального типу. Слід зазначити, що на внутрішній ринок автомобілі КрАЗ з інтегральним капотом поставляються вперше.

Кінцевий Замовник за обома договорами - ПАТ «Укргазвидобування», тендер якого був виграний ПрАТ «ХЗТО» і ТОВ «ППК Пожспецмаш» наприкінці минулого року. на внутренний рынок автомобили КрАЗ с интегральным капотом поставляются впервые.

 

Кількість переглядів 1834

Архів новин