nn

Механіки з Тунісу навчалися на «КрАЗі»

24 березня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» завершив двотижневий курс навчання механіків туніської компанії - партнера КрАЗ з просування техніки в цій країні.

План навчання включав тренінги з водіння, особливостям експлуатації, технічного обслуговування і ремонту цивільних автомобілів КрАЗ, а також двигунів Cummins.

Теоретичну підготовку іноземні механіки пройшли в навчальному центрі, практичні навички вони набували в складальному виробництві, а навчання водінню проводилося на випробувально-демонстраційному полігоні КрАЗа. В період проведення ознайомчого курсу по будові та обслуговуванню двигунів Cummins до роботи з делегацією притягувався фахівець з сервісу ТД ТОВ «Комтек», (м Кривий Ріг) - офіційного дистриб'ютора компанії Cummins Inc. (США) в Україні. Це викликано тим, що машини для поставки в цю країну, планується комплектувати моторами Cummins. Таке побажання клієнта.

Рівнем отриманих знань і якістю навчання іноземні гості залишилися задоволені. Після закінчення програми навчання механіки з Тунісу отримали сертифікати відповідності, після чого подякували кразівцям за теплий і професійний прийом, а також зазначили, що здивовані технічним оснащенням навчального центру автозаводу, який зроблений за найсучаснішими стандартами. Особливо здивували їх автомобільний клас і клас розрізних вузлів та агрегатів.

Кількість переглядів 1382

Архів новин