nn

За підсумками місяця і кварталу «КрАЗ» збільшив виробництво

01 квітня, 2015

 

«АвтоКрАЗ» від місяця до місяця в поточному році послідовно нарощує обсяги виробництва. Березень не став винятком - за підсумками роботи підприємства було вироблено товарної продукції на 172 млн.грн. Темп зростання до лютого склало майже 103%.

На головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу минулого місяця виготовлено 95 автомобілів. Цей результат на 9,2% перевищує аналогічний показник лютого поточного року, і майже на 42% - минулого року.

У загальному обсязі вироблених в березні машин частка бортових склала 46%, шасі - 22%, самоскидів - 11%, спецтехніки - 18%, тягачів - 3%. Більша частина - 73% виробленої техніки, виготовлялася для внутрішнього ринку, решта - експортні замовлення.

Показовими, особливо на тлі загального спаду виробництва в автомобілебудівній галузі країни, і результати «КрАЗу» за підсумками роботи в першому кварталі поточного року. З січня по березень підприємство виготовило 265 автомобілів, що на 38% більше, ніж у першому кварталі 2014 року. За кризовий період, який почався з 2009 року, -  це рекордний показник виробництва автомобілів КрАЗ за аналізований період.

План виробництва на поточний місяць - квітень, затверджений і доведений до всіх структурних підрозділів підприємства. Трудовий колектив Кременчуцького автозаводу націлений на виконання планових показників у повному обсязі.

Кількість переглядів 1903

Архів новин