nn

Зовнішньоторговельна фірма «КрАЗ» відзначає День народження

01 квітня, 2015

Свій 24-ий день народження сьогодні, 1 квітня, відзначає Зовнішньоторговельна фірма «КрАЗ». Вона була створена в 1991 році для оптимізації роботи на зовнішніх ринках і концентрації експортної діяльності КрАЗу в одній організації.

За період існування ЗТФ «КрАЗ» більш ніж в 55 країн світу було експортовано понад 12 тисяч автомобілів КрАЗ. Всюдиходи КрАЗ справно несуть службу і трудяться в Єгипті, Китаї, Індії, В'єтнамі, ОАЕ, Перу, Афганістані, Конго, Колумбії, Ємені, Іраку, Індонезії, Нігерії, Лаосі, Таїланді та багатьох інших країнах на всіх континентах земної кулі.

Найбільші поставки автомобілів в далеке зарубіжжя відбулися, завдяки напруженій роботі ЗТФ «КрАЗ». Один з найбільш значущих і масштабних контрактів ЗТФ «КрАЗ» для Кременчуцького автозаводу і України в цілому - контракт на поставку автомобілів КрАЗ для нової армії Іраку (2004-2006 роки), вартістю більше 110 млн. Доларів США. Порядку 2300 бортових, паливозаправників, авторемонтних майстерень і спеціальних причепів були поставлені в цю країну в рамках програми її післявоєнного відродження.

Вперше в історії Кременчуцького автозаводу здійснені прямі поставки автомобілів КрАЗ на адресу ООН, КрАЗи взяли участь у складі миротворчого контингенту військ ООН, у тому числі Іраку, Судані, Югославії, Сьєрра-Леоне. При активній діяльності фахівців Зовнішньоторговельній фірми «КрАЗ», у партнерстві із зарубіжними компаніями, створені броньовані автомобілі КрАЗ різних модифікацій, які сьогодні разом із захисниками Вітчизни, виконують свій обов'язок по захисту суверенітету і незалежності України.

Вітаємо Зовнішньоторговельну фірму «КрАЗ» з днем створення. Бажаємо ЗТФ «КрАЗ» подальших успіхів на світових ринках, легких перемог у тендерних баталіях і динамічного збільшення продажів в далеке зарубіжжя.

Кількість переглядів 1958

Архів новин