nn

Універсальний КрАЗ — «4в1», прибиратиме Одесу

21 квітня, 2015

«АвтоКрАЗ», у партнерстві з компанією «Спецбудмаш» (м. Бровари) - українським виробником спецнадбудов, виготовив для комунального підприємства «Міські дороги» (м. Одеса) новий універсальний автомобіль КрАЗ-5401Н2. Універсальність нової комбінованої дорожньої машини в тому, що вона укомплектована змінним мулососним, піскорозкидувальним, снігоприбиральним обладнанням  та щіткою.

Універсальний дорожник КрАЗ-5401Н2 базується на новинці 2014 року - двовісному шасі КрАЗ-5401 колісної формули 4х2, спроектованому з урахуванням його максимальної уніфікації та адаптації під різні силові установки та спецнадбудови. Шасі - у безкапотному виконанні, має стандартну комплектацію.

Оскільки піскорозкидувальне, мулососне, снігоприбиральне обладнання та щіткою є взаємозамінними, спецмашина може використовуватися комунальниками щорічно.

Автомобіль КрАЗ-5401Н2 відправиться прибирати і чистити Одесу до кінця квітня. Це перша поставка ПАТ «АвтоКрАЗ» на адресу муніципальних служб Одеси. Ще один комбінований тривісний безкапотний автомобіль КрАЗ для одеських комунальників, з аналогічним обладнанням, знаходиться у виробництві.

Нагадаємо, що комунальна техніка КрАЗ - сміттєвози, пилососи, комбіновані дорожні машини, спецмашини з мулососним і каналопромивочним обладнанням успішно трудяться в комунальних підприємствах Кременчука, Києва, Донецька, Вінниці та Полтави. Експлуатаційники, в якості переваг вітчизняної комунальної техніки КрАЗ нового перспективного покоління безкапотників, відзначають їх маневреність і високу економічну ефективність.

Кількість переглядів 1517

Архів новин