nn

Делегати міжрегіональній конференції знайомилися з КрАЗом

12 червня, 2015

В рамках проведення міжрегіональної науково-практичної конференції отоларингологів Харківської, Черкаської, Полтавської та Кіровоградської областей, 12 червня ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідала велика група учасників заходу.

Генеральний директор «КрАЗу» Роман Черняк у вітальному слові до учасників заходу зазначив, що Кременчук - промислове місто, на території якого працюють найбільші підприємства Полтавщини та України - вагонний, колісний, нафтопереробний заводи і, звичайно, «КрАЗ» - візитна картка Кременчука. Він розповів про історію автозаводу, який у серпні відзначатиме свій 70-річний ювілей, продукцію яку випускає підприємство. Відповів на низку запитань, що прозвучали від делегатів конференції.

Після роботи науково-практичної конференції, яка проводилася в конференц-залі КрАЗу, делегати ознайомилися з Кременчуцьким автозаводом і продукцією, яку він випускає. Вражаючим для присутніх видовищем стала демонстрація технічних можливостей армійських автомобілів КрАЗ на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Гості з неприхованим здивуванням, захопленням і гордістю дивилися на паралельний рух по перешкодах полігону автомобілів-всюдиходів КрАЗ-5233 і КрАЗ-6322, бронеавтомобілів КрАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар. Після закінчення демонстраційних заїздів глядачі, вражені легкістю, з якою пари всюдиходів долали різні перешкоди полігону, і могутністю КрАЗів, голосно аплодували і автомобілям, і професіоналізму водіїв-випробувачів. Наостанок, вони подякували КрАЗ за гостинність і за продукцію, яка відома далеко за межами Кременчука та країни.

Кількість переглядів 1726

Архів новин