nn

КрАЗи відвантажені до республіки Казахстан

16 червня, 2015

«АвтоКрАЗ» здійснив відвантаження перших автомобілів-шасі КрАЗ-65053 на адресу Петропавлівського заводу важкого машинобудування (Республіка Казахстан). Автомобілі відвантажені в рамках нового контракту, укладеного КрАЗом з ПЗВМ у квітні поточного року. За умовами контракту Петропавлівському машзаводу український виробник - завод КрАЗ, поставить партію з п'яти одиниць автомобілів-шасі КрАЗ-65053 колісної формули 6х4. Всі законтрактовані автомобілі мають  змінену під особливі вимоги Замовника конструкцію.

Поставлені на ПЗВМ автомобілі-шасі будуть обладнані підіймальними агрегатами ПАП-60/80, призначеними для виконання капітального ремонту нафтових і газових свердловин, а також роботи у складі мобільного бурового комплексу з вантажопідйомністю на гаку до 80 тонн.

Слід зазначити, що останнє відвантаження Кременчуцьким автозаводом на ПЗВМ була здійснено не так давно - у середині травня поточного року. Тоді в Казахстан вирушили останні із великої партії замовлених автомобільних шасі цієї ж моделі.

Петропавлівський машзавод і КрАЗ - багаторічні партнери, які виготовляють в співдружності спеціальну техніку, що користується стійким попитом у газовиків і нафтовиків Казахстану. ПЗВМ - провідне в Казахстані підприємство з виготовлення обладнання для нафтогазовидобувної, нафтогазопереробної, нафтохімічної, хімічної, газової, енергетичної та інших галузей промисловості. ПАТ «АвтоКрАЗ» впевнене, що партнерство двох лідерів машинобудівної галузі України та Казахстану і надалі сприятиме розвитку економіки обох держав.

Кількість переглядів 1681

Архів новин