nn

Гідролебідка Кам'янець-Подільськавтоагрегату успішно завершила випробування на КрАЗі

21 липня, 2015

«АвтоКрАЗ» завершив випробування гідравлічної лебідки виробництва Кам'янець-Подільського автоагрегатного заводу (КПАА), підприємства групи КрАЗ. Випробування проводилися у складі автомобіля КрАЗ у два етапи: квітні і червні-липні поточного року. Працездатність лебідки, встановленої на автомобілі КрАЗ-6322, перевірялася випробувальним центром підприємства, згідно стандартному циклу програми випробувань. Було здійснено відповідне програмою кількість підйомів іншого автомобіля КрАЗ масою 15 тонн, який використовувався для імітації техніки, що підлягає евакуації.

У повідомленні випробувального центру ПАТ «АвтоКрАЗ» засвідчено, що гідравлічна лебідка у складі евакуаційного повнопривідного автомобіля показала працездатність і надійність в обсязі проведених випробувань. Склавши іспит на «відмінно», гідролебідка Кам'янець -Подільскавтоагрегату тепер серійно буде встановлюватися на окремі моделі автомобілів КрАЗ.

Слід зазначити, що випробування лебідки з гідравлічним приводом ПАТ «АвтоКрАЗ» проводило з метою зниження собівартості продукції, імпортозаміщення, а також більш повного задоволення вимог замовників. До цього на серійних кременчуцьких всюдиходах встановлювалася або механічна лебідка, або дорога гідролебідка виробництва компанії «Sepson» (м. Вансбру, Швеція).

Серійні повнопривідні автомобілі КрАЗ на вимогу замовника комплектуються лебідкою із зусиллям 12 тонн, призначеної для самоевакуаціі автомобіля при подоланні важкопрохідних ділянок колії або евакуації застрягла інший колісної техніки, а також для полегшення навантаження і ув'язки важких вантажів на кузові. Застосування гідравліки в серійній лебідці вантажівки КрАЗ значно спростить роботу оператора. Особливо це актуально для евакуаторів і бортових КрАЗ, використовуваних як тягача, які виконують поставлені завдання в зоні бойових дій на сході України.

Кількість переглядів 2620

Архів новин