nn

«АвтоКрАЗ» продовжує нарощувати обсяги виробництва і продажів

04 серпня, 2015

За 7 місяців поточного року ПАТ «АвтоКрАЗ» на 16% наростив обсяг виробництва автомобілів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. З січня по липень на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу було виготовлено 709 автомобілів.

За вказаний період на 15% в порівнянні з торішнім результатом січня-липня зросли і продажі підприємства. З початку року споживачам було відвантажено 675 автомобілів, з них 31% склали поставки на експорт, 69% - на внутрішній ринок.

Крім того, за сім місяців поточного року було виготовлено і відвантажено замовникам 4 напівпричепа і 13 причепів, що в 6,5 разів перевищило виробництво зазначеної техніки за такий же період минулого року.

За підсумками роботи за місяць завод продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання: за липень було вироблено 132 автомобіля, що на 6% вище червневого показника поточного року. У загальному обсязі виробленої техніки бортові автомобілі склали 67%, шасі - 20%, сідельні тягачі - 11%, лісовози - 2%. При цьому 75% виготовлених в липні автомобілів призначалися для ринку України, інші 25% - на експорт.

Кількість переглядів 2522

Архів новин