nn

КрАЗи демонструвалися і в Києві, і в Полтаві

16 жовтня, 2015

В рамках святкування Дня захисника України армійські автомобілі КрАЗ, разом з іншою сучасною українською технікою та озброєнням, демонструвалися відразу в двох значущих містах - столиці України місті Київ та обласному центрі Полтаві.

З 14 по 18 жовтня на Михайлівській площі в центрі Києва розгорнулася виставка військової техніки та обладнання «Сила нескорених». Експозиція ПАТ «АвтоКрАЗ» була наймасштабнішою за кількістю представлених зразків. Крім серійних автомобілів КрАЗ, що стоять на озброєння ЗС України - автомобілів – всюдиходів КрАЗ-6322 і КрАЗ-5233, а також бронетехніки, яка з успіхом використовується в різних підрозділах силових структур України, - автомобілів КрАЗ - «Шрек», КрАЗ-Спартан і КрАЗ- Кугуар, численні відвідувачі змогли побачити нову розробку - броньований тривісний автомобіль КрАЗ- «Фіона».

 

Президент України Петро Порошенко на відкритті виставки зазначив: "Ця виставка демонструє, що було зроблено за останні півтора року. Те, що ми змогли разом, всі українці, весь об'єднаний український народ. Бійці, волонтери, робітники й інженери на військових заводах, дипломати та навіть чиновники. Подивіться, спільними зусиллями ми змогли трохи більше, ніж за рік, спільно створити сучасну боєздатну, патріотичну та ефективну армію. Ми змусили запрацювати військові заводи в три зміни, без вихідних. І це в глибоку економічну кризу в країні, викликаною війною".

Разом з секретарем Ради безпеки А. Турчиновим, мером м Київ В. Кличко та іншими керівниками міністерств і відомств України та зарубіжних країн, він оглянув представлені зразки новітнього озброєння. У тому числі відвідав і експозицію ПАТ «АвтоКрАЗ», із задоволенням відзначивши нові сучасні зразки української бронетехніки, здатної протистояти будь-якому агресорові. Виставка діятиме до неділі, 18 жовтня, так що всі бажаючі зможуть побачити міць України.

Також, на честь святкування Дня захисника України, 14 жовтня, була організована виставка військової техніки та стрілецької зброї в місті Полтава. Біля театру ім. Гоголя, на площі, вишикувалися в ряд зразки техніки, яка сьогодні знаходиться на озброєнні військових України, а також нові розробки, які надійдуть на озброєння незабаром. Із семи зразків техніки вітчизняних та зарубіжних виробників, представлених на виставці, три експонати були КрАЗи.

 

Обидва заходи були багатолюдними, усім бажаючим дозволяли не тільки сфотографуватися біля машин, але й побувати в салоні, піднятися нагору. Особливо захопленими і цікавими були діти, автомобілі КрАЗ буквально потопали в дітворі , яка їх обступила зверху і всередині.

КрАЗ пишається тим, що разом з іншим українськими патріотами сьогодні представляє ту силу, яка здатна протистояти ворогові, захистити життя бійців і цілісність нашої країни. Слава Україні!

Кількість переглядів 1586

Архів новин