nn

КрАЗи прибули до Кіцманського району

28 жовтня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» виконав умови угоди, укладеної на початку поточного місяця з Кіцманською районною державною адміністрацією Чернівецької області, на постачання двох самоскидів КрАЗ-65055.

Наприкінці минулого тижня автомобілі-самоскиди прибули на Буковину, на адресу замовника. Слід зазначити, що автомобілі закуповувалися на кошти Європейського співтовариства, у рамках проекту транскордонного співробітництва «Використання європейського досвіду щодо боротьби з ерозією ґрунтів.»

Метою цього проекту є підвищення родючості ґрунтів, збільшення обсягів товарного сільськогосподарського виробництва та зниження екологічної забрудненості ґрунтів.

Автомобілі-самоскиди КрАЗ-65055 (6х4), згідно з договірними умовами, виготовлені в строк, у стандартній серійній комплектації з 12-кубової самоскидною платформою.

Раніше, також за гранти Європейського співтовариства, за іншою програмою  - «Транскордонний інструмент управління відходами в сільській місцевості», що діє на підставі цієї ж Угоди про фінансування Спільної операційної програми прикордонного співробітництва «Україна-Румунія-Республіка Молдова» ЄІСП 2007-2013. , до Чернівецької області був поставлений новий сміттєвоз КрАЗ. Це був перший примірник сміттєвоза з заднім завантаженням на базі шасі КрАЗ-5401Н2 з 16-кубовим об’ємом кузова, 312-сильним двигуном Євро 4, коефіцієнтом стиснення сміття 1: 6 та витратою дизельного палива  28 л / 100 км.

 
Кількість переглядів 1610

Архів новин