nn

«АвтоКрАЗ» повністю виконав державне оборонне замовлення

17 листопада, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» повністю виконало свої зобов'язання в рамках державного оборонного замовлення. Згідно з умовами договору між ПАТ «АвтоКрАЗ» та МО України, замовнику були поставлені різні моделі автомобілів КрАЗ спеціального призначення колісних формул 4х4, 6х6, а також нова перспективна лінійка бронетехніки КрАЗ. Крім автомобільної техніки, для замовника кременчуцькі фахівці розробили і виготовили причіпну і напівпричіпну техніку.

У рік 70-річчя утворення підприємства це держзамовлення для трудового колективу «КрАЗу» стало ознакою високої довіри і найвищої відповідальності за доручену справу, а його виконання - великим досягненням. Завдання, поставлене державою, було реалізовано, незважаючи на труднощі, пов'язані з паралельним виконанням зовнішньоекономічних контрактів, негативним впливом на діяльність Кременчуцького автозаводу, а також на роботу заводів-постачальників, політичної та економічної ситуації в країні.

ПАТ «АвтоКрАЗ» з вдячністю відзначає, що своєчасне виконання держоборонзамовлення не було б можливим без колективної злагодженої роботи всіх підприємств, що входять до групи «КрАЗ» - Полтавського і Кам'янець-Подільського автоагрегатних заводів, Токмацького ковальсько-штампувального, Маріупольського радіаторного заводів і Херсонського заводу авторулів, а також українських постачальників комплектуючих і виробників спецнадбудов - стратегічних партнерів КрАЗу.

В даний час Кременчуцький автозавод випускає широку лінійку автомобільної техніки КрАЗ спеціального призначення різних колісних формул, компонувальних рішень, комплектує її, на вимогу замовника, силовими агрегатами, вузлами і системами різних виробників.

КрАЗ з упевненістю заявляє, що виробничі потужності, кадровий потенціал дозволяють забезпечити виконання будь-якого замовлення в будь-якому обсязі для різних секторів української економіки. КрАЗ готовий виконати імпортозаміщення добротною, ефективною, надійною вітчизняною технікою на внутрішньому ринку. КрАЗ чекає нових замовлень і повністю готовий для їх виконання.

Кількість переглядів 1849

Архів новин