nn

КрАЗ повернувся виставки «КомунТех 2015» із хорошими результатами

18 листопада, 2015

«АвтоКрАЗ» ось уже декілька років поспіль не пропускає найавторитетнішу подію в житті працівників житлово-комунальної сфери - Міжнародну спеціалізовану виставку «КомунТех». Поточний рік не став винятком, і з 10 по 13 листопада в Міжнародному виставковому центрі столиці КрАЗ вкотре демонстрував свої новинки.

Цього разу український виробник - завод КрАЗ, порадував новим дорожнім автомобілем КрАЗ-6511С4, призначеним для розчищення доріг від снігу та їх посипання антиожеледним покриттям. Піскорозкидувальне і снігозбиральне обладнання КДМ встановлено на безкапотному самоскиді КрАЗ-6511С4 колісної формули 6х4. Автомобіль обладнаний комфортабельною кабіною, в якій усе передбачено для зручності і меншої втомлюваності водія під час роботи: функціональна панель приладів, відмінний огляд, зручні сидіння на пневмопідвісці, рульовий механізм інтегрального типу та ін. У складі силового агрегату дизельний двигун з турбонаддувом потужністю 400 к.с, механічна коробка передач.

Самоскидна платформою напівкруглого перетину вміщує 15,5 кубів вантажу, в ній розміщений швидко встановлюваний піскорозкидувальний модуль об'ємом 12 кубів. Лезо снігоприбиральної машини з шириною оброблюваної зони 3,2 м разом з іншим спецобладнанням легко монтується /демонтується, що дозволяє використовувати автомобіль цілий рік. Спецобладнання, встановлене на базі КрАЗа, виробництва компанії «Теххімуніверсал ЛТД» (м Біла Церква)

Після офіційного відкриття експозицію ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідала делегація на чолі з Міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадієм Зубко. Після огляду новинки КрАЗу він відзначив важливість вітчизняного автомобілебудування у вирішенні гострих проблем ЖКГ, необхідність нової високоефективної дорожньої і комунальної техніки, яку випускає вітчизняний виробник - завод КрАЗ. А також рекомендував працювати в напрямку роторних снігоприбиральних автомобілів для прибирання засніжених трас за містом.

Серед  численних гостей на експозиції «КрАЗу» були і заступник мера м Київ П. Пантелєєв, генеральний директор «Київавтодору» А.Густелєв, топ-менеджери регіональних комунальних господарств, керівництво обладміністрацій, бізнесмени, механіки, які висловили задоволення і зацікавленість у придбанні автомобілів КрАЗ з різним спецобладнанням для обслуговування та прибирання доріг і підтримки чистоти міських вулиць.

На цій виставці можна було побачити ще один спецавтомобіль на базі КрАЗа. Наші партнери - компанія Автек, представила фахівцям ЖКГ сміттєвізну машину з обладнанням Hidro-Mak для задньої завантаження сміття на шасі КрАЗ-5401Н2 (4х2). Місткість бункера для сміття - 16 м куб. Коефіцієнт ущільнення сміття - до 1:6.

Підсумки виставки позитивні і обнадійливі: досягнуті попередні домовленості з питань співробітництва, встановлено багато нових контактів, укладені договори і партнерські угоди. Це вселяє впевненість виробника у тому, що продукція ПАТ «АвтоКрАЗ» знайде більш широке застосування в житлово-комунальній сфері країни.

Кількість переглядів 2449

Архів новин