nn

«АвтоКрАЗ» демонструє стабільність

03 грудня, 2015

У листопаді поточного року Кременчуцький автозавод відпрацював з позитивними виробничими показниками. Трудовому колективу вдалося збільшити виробничий темп, виготовивши на головному конвеєрі підприємства 119 автомобілів. Цей показник вище на 10% аналогічного в минулому році, і на 3% - жовтня поточного року.

Із загального обсягу вироблених у листопаді вантажівок частка бортових склала 43%, шасі - 53%, самоскидів - 2% і тягачів - 2%. При цьому 51% з числа відвантажених машин склали експортні поставки, 49% продукції листопада призначена для українського споживача.

Виробництво автомобілів за 11 місяців поточного року дещо збільшилася порівняно з аналогічним торішнім показником і склало 1219 одиниць. З цієї кількості для внутрішнього ринку виготовлено 65% продукції, за зовнішньоекономічними контрактами - 35%.

Крім автомобілів ПАТ «АвтоКрАЗ» з початку року виробив 20 одиниць причіпної техніки, серед яких 15 причепів (один причіп виготовлений у листопаді) і 5 напівпричепів. Запасних частин виготовлено на 37 млн.грн., що на рівні 11 місяців минулого року.

В даний час трудовий колектив КрАЗу зорієнтований на виконання виробничого плану останнього місяця року, що минає і річного бізнес-плану в цілому. У графіку виконання технічними фахівцями підприємства плану ОКР по новій техніці і підготовка підприємства до зими.

Кількість переглядів 3171

Архів новин