nn

«АвтоКрАЗ» відвідали представники Укравтодору

14 січня, 2016

Сьогодні, 14 січня, Кременчуцький автозавод відвідали представники Служби автомобільних доріг у Полтавській області на чолі з керівником структури Володимиром Трояновським.

Метою їх візиту на підприємство послужило знайомство з лінійкою спецтехніки КрАЗ для обслуговування та прибирання доріг, які випускає український виробник великовантажних автомобілів. Під час візиту гості підприємства детально ознайомилися з серійними і перспективними зразками автомобілів КрАЗ, які можуть бути використані в якості бази під установку спеціального устаткування для будівництва, ремонту та обслуговування автомобільних доріг загального користування.

Після огляду техніки відбулися переговори, в ході яких було обговорено низку питань, пов'язаних з розвитком подальшої співпраці між ПАТ «АвтоКрАЗ» та Службою автомобільних доріг у Полтавській області. Як зазначив, прощаючись, В. Трояновський, без оновлення автопарку сучасною ефективною технікою їм не обійтися. Недавній рясний снігопад і ожеледь, що влаштували автомобільний колапс на дорогах області та спричинили десятки аварій, ще раз підтвердили необхідність переоснащення дорожньої служби Полтавського регіону. «Сьогодні ми розраховуємо, що за сприяння Голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Головка вже цього року буде придбана така спецтехніка на заводі «КрАЗ », - зазначив В. Трояновський. У даний час автогосподарство Служби автомобільних доріг у Полтавській області налічує близько 300 одиниць різної дорожньої спецтехніки, у тому числі - 70 КрАЗів старих моделей. Те нове, що сьогодні побачили на Кременчуцькому автозаводі - вразило, особливо - потужний самоскид КрАЗ-6511С4, який нам сподобався своїми тактико-експлуатаційними можливостями. На його базі ми плануємо замовити універсальний дорожній автомобіль з піскорозкидальним і снігоприбиральним обладнанням. Під базу обрали цей самоскид, бо плануємо використовувати спецмашину круглий рік: влітку - як самоскид на будівництві доріг і перевезенні вантажів, а взимку - на утриманні доріг.

Крім цього розраховуємо на допомогу провідного підприємства Полтавщини - ПАТ «АвтоКрАЗ», у модернізації старих моделей спецтехніки КрАЗ, яку ми сьогодні експлуатуємо. У даний час потреба полтавських шляховиків в сучасній ефективній техніці обчислюється сотнями одиниць: нам потрібна снігоприбиральна техніка, автомобілі для ямкового ремонту, бітумовози, гудронатор та ін. Арсенал старої спецтехніки залишає бажати кращого, і ми сподіваємося за допомогою КрАЗа виправити ситуацію корінним чином, щоб забезпечити безпеку руху транспорту на дорогах Полтавського регіону. Ми націлені на те, щоб купувати автомобілі українського виробника. І ми раді, що виробник враховує наші побажання по встановленню тієї чи іншої опції, конструктивним доопрацюванням спецмашин під наші потреби».

Кількість переглядів 2090

Архів новин