nn

ПАТ «АвтоКрАЗ» закликає комунальні та дорожні служби до співпраці

28 січня, 2016

Бо тільки разом із потужною технікою можна подолати негоду швидше, уникнути аварій, жертв та інших негативних наслідків. Непогожі зими останніх років з рясними снігопадами, хуртовинами та ожеледдю стали яскравою демонстрацією можливостей дорожніх КрАЗів. Бездоріжжя, суворі кліматичні умови, робота в екстремальному режимі - стихія автомобілів КрАЗ. Саме в таких ситуаціях потенціал технічних можливостей кременчуцьких спецмашин реалізується повністю. Цьогорічна зима якнайкраще продемонструвала недостатню оснащеність комунальних та дорожніх структур сучасною ефективною технікою. І це при всьому, що в Україні є свій, національний виробник – Кременчуцький автозавод, який має усі можливості: виробничі потужності, кваліфікований персонал, серійну продукцію спеціальної і дорожньої техніки. У тих українських містах протягом січня, де за кілька годин випала місячна норма осадків, лише завдяки потужній техніці вдалося подолати. КрАЗ гордиться тим, що більшість повідомлень ОДА, МНС та Укравтодору саме пов’язані із участю КрАЗа в ліквідації наслідків стихії . Ось лише декілька з них:

Херсонська область: рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки складних погодних умов

22.01.2016 У Білозерському районі співробітники Аварійно-рятувального загону  спецпризначення автомобілем КрАЗ буксирують автовишки ПАТ «Херсонобленерго» по важкодоступних ділянках місцевості.

Рівненська область: рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль, що перегородив проїжджу частину автодороги

25 січня о 19:45 неподалік села Бронники Рівненського району вантажний автомобіль «MAN» перегородив проїжджу частину на 150 км автодороги «Устилуг – Луцьк – Рівне». В результаті, за лічені хвилини з обох боків дороги утворилися затори з вантажівок, легкових транспортних засобів та маршрутних таксі. Для розв’язання транспортної проблеми оперативно прибули бійці аварійно – рятувального загону спеціального призначення. За допомогою буксирувального тросу під’єднаного до спецавтомобіля «Краз-255Б» за десять хвилин надзвичайну пригоду вдалося ліквідувати.

Львівська область: рятувальники 2 СЦШР ДСНС України надали допомогу водію вантажного автомобіля

18 січня, о 13:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що по вул. Дрогобицька в м. Стебник вантажний автомобіль «МАН» не може самостійно виїхати під гору. Після отримання повідомлення рятувальники центру оперативно прибули на місце події.
Виконання даного завдання ускладнювала викладена на дорозі бруківка.
Рятувальники за допомогою автомобіля «КРАЗ» відбуксирували даний автомобіль на безпечну частину ділянки дороги.

 

Полтавська область: рятувальники надали допомогу водіям 3-ох вантажних автомобілів

18 січня о 09:55 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про те, що по вул. Вокзальна в м. Хорол Полтавської області  вантажні автомобілі «МАН», «VOLVO» та «ДАФ» з’їхали з дороги та не можуть самостійно виїхати. Отримавши повідомлення, працівники  20-ої Державної пожежно-рятувальної частини виїхали на виклик.

 Прибувши на місце події, рятувальники відбуксирували вантажні автомобілі на безпечну частину ділянки дороги. Для надання допомоги водіям залучалася 1 одиниця техніки, «КрАЗ» Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, та 3 чоловіка особового складу.

 

 Житомирська область: рятувальники двічі надавали допомогу по вилученню автомобілів зі снігових заметів

17 січня бійці ДСНС Житомирщини здійснили два виїзди для надання допомоги технічним засобам, які опинилися у сніговому полоні.

 Зокрема, о 13:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на автошляху Новоград-Волинський-Шепетівка, біля с. Зірка м. Баранівка з’їхав у кювет автомобіль «DAF», внаслідок чого його причеп перекрив більшу частину дороги.

 На виклик виїхали бійці 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Для надання допомоги вантажівці вони залучили КрАЗ одного з місцевих підприємств. Спільними зусиллями автівку вдалося вилучити зі снігової пастки.

 

 Експлуатаційники сьогодні б’ють в набат: необхідне переоснащення автогосподарств більш ефективною технікою вітчизняного виробника. Наразі потреба в такій техніці становить тисячі одиниць. Тієї  кількості спеціальних дорожніх машин – понад 200 одиниць, які у 2006-2007 докризових роках "АвтоКрАЗ" поставив Укравтодору, та поодинокі поставки комунальним структурам , зовсім недостатньо для забезпечення порядку на дорогах і в містах. КрАЗ не стоїть на місці:  сучасна техніка КрАЗ, що випускається сьогодні, більш потужна, мобільна і маневрена, за рахунок безкапотного компонування.

Кременчуцький автозавод випускає усі найпопулярніші види комунальної та дорожньої техніки: універсальні комбіновані дорожні машини та роторні снігоприбиральні, сміттєвози, підмітально-прибиральні, ілососні автомобілі  тощо. КрАЗ забезпечить у повному обсязі автогосподарства країни технікою на будь який смак і в будь якій комплектації.  До того ж візьме  на себе питання своєчасного гарантійного і технічного обслуговування вантажівок, при необхідності - проведе навчання водіїв і механіків. ПАТ «АвтоКрАЗ» відкрите для співпраці, готове на взаємовигідних і партнерських умовах розглянути можливість придбання спецтехніки КрАЗ. Ми чекаємо на своїх замовників, а українці чекають на чисті дороги, доглянуті вулиці і безпечний рух.

Кількість переглядів 3071

Архів новин