nn

КрАЗ привітав жінок зі святом 8 Березня

04 березня, 2016

Сьогодні, 4 березня, в останній робочий день перед тривалими святковими восьмиберезневими вихідними, ПАТ «АвтоКрАЗ» вітав своїх жінок з Міжнародним жіночим Днем. Традиційне до цього свята урочистий захід і концерт проходили, як завжди, по-сімейному теплій обстановці.

Від імені всіх чоловіків Кременчуцького автозаводу представниць прекрасної статі привітав генеральний директор Роман Черняк. У своєму зверненні до присутніх у залі він зазначив, що сьогодні на підприємстві майже половина всього трудового колективу, а це понад півтори тисячі осіб, - жінки. При цьому третина з них - на керівних позиціях. Всі вони успішно вирішують технічні і виробничі питання. Керівник КрАЗа подякував усім трудівницям автозаводу за плідну працю, зазначивши, що їх відповідальність, терпіння і підтримка допомагають досягати результатів у виробництві. Крім іншого, побажав усім жінкам миру і благополуччя, щоб в їхніх серцях завжди була квітуча весна.

 
 

За високі виробничі показники, сумлінну працю, професійну майстерність велика група працівниць підприємства була нагороджена Почесними грамотами міської влади, адміністрації та профспілкового комітету ПАТ «АвтоКрАЗ», а також цінними подарунками та грошовими преміями. Не забули і про ветеранів автозаводу, нагородивши колишніх працівниць цінними подарунками. Всього було відзначено більше 50 панянок ПАТ «АвтоКрАЗ».

Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт.

 
Кількість переглядів 2170

Архів новин