nn

КрАЗи побували на присязі поліцейських у Полтаві

09 березня, 2016

Техніка КрАЗ, разом із поліцейськими Полтави, 5 березня приймала присягу на вірність Україні. Урочистості відбувалися на площі біля ОДА, де розмістилися й автомобілі КрАЗ, які прибули до Полтави на запрошення керівництва  обласної ради. Експозиція «АвтоКрАЗа», як завжди, була багатолюдною. Полтавчани та гості міста з неприхованою цікавістю роздивлялися  броньовані КрАЗ-Кугуар і поліцейський та військовий КрАЗ-Спартан,  важкі броньовики на базі армійських всюдиходів КрАЗ-Шрек і КрАЗ-Фіона.

Серед відвідувачів виставки - Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, заступник голови Національної поліції України Олександр Фасевич, які завітали на захід. Після церемонії прийняття присяги новоспеченими поліцейськими, вони детально знайомилося із новими моделями армійських КрАЗів.  Нові перспективні зразки, створені для військових, керівництву країни представляв очільник ПАТ «АвтоКрАЗ» Роман Черняк. Він детально розповів про можливості КрАЗів, їх  тактико-технічні характеристики. Серед іншого генеральний директор КрАЗу  зазначив, що Кременчуцький автозавод готовий до нових державних замовлень: будь якими моделями у будь-якій кількості кразівці забезпечать силові структури країни. Для цього на підприємстві є все необхідне.  

Дуже тепло про вітчизняні вантажівки відгукувався  Арсен Аваков, який зазначив, що весь тягар саме перших, надскладних часів у зоні АТО лягло на плечі КрАЗу. Міністр внутрішніх справ високо оцінив якість, технічні характеристики, надійність і ремонтопридатність броньованої техніки вітчизняного виробництва.

«Поки в країні війна, головна визначна пам'ятка Полтави - не історичні пам'ятники, не архітектура і не мальовнича природа. На жаль, сьогодні найважливіший для країни об'єкт Полтавщини - завод КрАЗ, єдиний в Україні виробник вантажних автомобілів повного циклу. І його нові розробки стратегічного призначення. Ми з Прем'єр-міністром оглянули і оцінили - КрАЗ Шрек, КрАЗ-Фіону, Спартан та Кугуар. Відмінні технічні характеристики, надійність, якість, ремонтопридатність цієї бронетехніки врятує не одне життя наших хлопців в зоні АТО. Спасибі конструкторам, інженерам, всім співробітникам КрАЗа! Скільки цих машин вже пройшли горнило бою », - зазначив Арсен Аваков.

Арсеній Яценюк уподобав поліцейський КрАЗ-Спартан та велетенську леді КрАЗ-Фіону.  Багато фотознімків та селфі Прем’єр-міністра із полтавчанами було зроблено в той день як в кабіні кременчуцьких автівок, так і на їх фоні.

Як завжди, багато серед присутніх було малечі. Діти «вивчали» броньовики вздовж и впоперек.  Дорослим знадобилося докладати зусиль, аби ближче протиснутися до військових машин.

«КрАЗ» в черговий раз вдячний усім своїм прихильникам, патріотам, які гордяться вітчизняним виробником та підтримують словом та увагою. КрАЗ і надалі робитиме все, щоб Полтавщина і Україна процвітали.

 
Кількість переглядів 1644

Архів новин