nn

Головні фахівці ТКШЗ пройшли навчання на «КрАЗі»

17 березня, 2016

Група провідних фахівців, на чолі з директором із виробництва, Токмацького ковальсько-штампувального заводу - підприємства, що входить до групи «КрАЗ», пройшла курси підвищення кваліфікації на Кременчуцькому автозаводі. Після закінчення курсів були видані сертифікати про успішне закінчення і підвищенні кваліфікації. Ініціатором проходження навчання на базі головного підприємства групи була адміністрація ТКШЗ. Як зазначив генеральний директор заводу Дмитро Ігнатьєв: ««АвтоКрАЗ» - основний замовник продукції ТКШЗ. На даний час для КрАЗу ми виробляємо понад 200 найменувань поковок різної конфігурації. У загальному обсязі виробництва 2015 року із 94% замовлень українських споживачів частка КрАЗу склала 66,2%, інших заводів групи - 0,3%. Це дозволило завантажити виробничі потужності підприємства, забезпечити роботою трудовий колектив, а також наповнити бюджети різних рівнів.

КрАЗ сьогодні задає тон роботі всім підприємствам групи, у тому числі й токмакчанам. Обидва заводи, як камертон, повинні бути налаштовані один на одного. А навчання в сучасному навчальному центрі «КрАЗу», оснащеному за останнім словом техніки, якомога краще сприяє реалізації наших спільних завдань. »

Програма навчання фахівців ТКШЗ, крім іншого, включала лекції з кадрової політики, економічних і законодавчих питань, планування виробничих процесів, питань системи менеджменту якості. Лекції в оснащеному на найвищому технічному рівні навчальному центрі підприємства читали висококваліфіковані фахівці ПАТ «АвтоКрАЗ».

Слід зазначити, що підвищення кваліфікацій, категорій інженерно-технічним працівникам, підготовка і перепідготовка робітників, підвищення їх розряду та інші навчальні курси - стандартна практика на КрАЗі, що в підсумку за рік виливається в солідну статтю витрат. Тільки в 2015 році на ці цілі завод направив близько одного мільйона гривень. Із загальної кількості навчених (994 чоловіки), підвищили кваліфікацію 382 керівника, фахівців і службовців та 264 інженерно-технічних працівника. Крім цього, щорічно майстри і старші майстри кременчуцьких ПТУ, ВПУ та коледжу КНУ ім. М. Остроградського проходять на КрАЗі професійне місячне стажування, підтверджуючи свою кваліфікацію по певному розряду або категорії. Навчальний центр КрАЗа також надає послуги на платній основі, навчаючи фахівців машинобудівних підприємств міста.

Кількість переглядів 1552

Архів новин