nn

Під дахом будинку свого, на «КрАЗі», зустрілися ветерани

20 квітня, 2016

На «КрАЗі» не забувають про тих, кому підприємство зобов'язане своїм існуванням, досягненнями та успіхами. Ветерани - часті і почесні гості на Кременчуцькому автозаводі, святкових корпоративних заходах. Рада ветеранів «КрАЗу», при вагомій підтримці адміністрації, регулярно проводить зустрічі ветеранів, вітає їх зі святами.

Традиційно, напередодні свята Великої Перемоги, ветерани КрАЗу здійснюють невелику подорож по значущим і дорогим серцю місцях. А починається зустріч з молодістю завжди з відвідання рідного автозаводу. Ось і сьогодні, 20 квітня, велика група ветеранів цеху роздавальних коробок зустрілася на КрАЗі. Колишнім працівникам була організована велика захоплююча екскурсія по підприємству. Із хвилюванням і неприхованим інтересом літні люди відвідали новий музей історії КрАЗу, зі сльозами згадували кращі роки свого життя, проведені на заводі, розглядали на фото знайомі обличчя, машини і події, представлені експонати. Вони дякували керівництво за важливу для історії країни, Кременчука і КрАЗу подію - відновлення сховища історії одного з автогігантів минулого і сучасності.

 

Екскурсія продовжилася до місця їх роботи - цеху роздавальних коробок, де старожили тепло поспілкувалися з послідовниками, пройшлися цехом, кожен побував на своєму робочому місці. Під дахом будинку свого вони згадали минуле, пораділи теперішньому і побажали заводу славне майбутнє. У навчальному центрі автозаводу почесним гостям показали фільм про автозавод сучасний, а на випробувально-демонстраційному полігоні вони із захопленням спостерігали за міццю нових КрАЗів, дружно аплодували подолання усюдиходами складних перешкод полігону. Зустрілися колишні автозаводці і з генеральним директором «КрАЗу» Р.Черняком, який подякував усім за величезний внесок кожного у розвиток підприємства, побажав напередодні свята всім здоров'я, запевнив, що й надалі адміністрація буде надавати підтримку і допомогу Раді ветеранів автозаводу.

 
 

На завершення - фото «на пам'ять» біля заводоуправління, а далі - поїздка в село Келеберду, яке розташоване поблизу Комсомольська. Тут, в 1943 році, проходила «хибна переправа» радянських військ, які видворяли фашистів з української землі. У центрі села ветерани, слідуючи традиції, поклали квіти до братської могили загиблих воїнів і спустили на воду квіти на честь воїнів-визволителів.

«Дуже приємно, що про нас не забувають, - прощаючись, дякували ветерани-автозаводці. Дякуємо за пам'ять, повернення в молодість і турботу»

Кількість переглядів 1864

Архів новин