nn

Підприємства групи КрАЗ розраховують на збільшення продажів запчастин

31 травня, 2016

Міжнародна спеціалізована виставка «SIA / АвтоТехСервіс 2016», що проходила в м.Києв з 25 по 27 травня, завершила свою роботу.

«АвтоКрАЗ», разом із іншими підприємствами групи - Полтавським автоагрегатним заводом, Кам'янець-Подільськавтоагрегатом, Маріупольським авторадіаторним заводом, Токмацьким ковальсько-штампувальним заводом, Херсонським заводом карданних валів, демонстрував відвідувачам вітчизняний потенціал виробництва.

Професійній аудиторії виставки, відповідної формату B2B, група КрАЗ представила лінійку запчастин до вантажних автомобілів КрАЗ і іншої колісної техніки, причепів, автобусів та с/г техніки тощо.

Виставка була багатолюдною, інтерес до виробників оригінальних запчастин з боку компаній, що займаються оптовими продажами запчастин, сервісними центрами, дилерами, приватними підприємцями та іншими бізнесменами був очевидний. Багато з них, до вдоволення вітчизняного виробника - ПАТ «АвтоКрАЗ», відзначили, що в своїй роботі керуються принципом: «Клієнту - оригінальні запчастини від виробника.» Вони вважають, що виготовлені, згідно техпроцесу, на високоточному обладнанні Кременчуцького автозаводу і на його заводах-постачальниках запчастини, гарантують унікальну сумісність і безвідмовну працездатність вузлів і агрегатів КрАЗу.

Під час виставкових днів спеціалісти ПАТ «АвтоКрАЗ» та підприємства групи провели ряд переговорів, у  ході яких з клієнтами опрацьовано ряд питань для збільшення продажів запчастин до автомобілів КрАЗ і інший вантажної техніки на внутрішньому ринку.

Кількість переглядів 2581

Архів новин