nn

«КрАЗ» очікує молоде трудове поповнення

17 червня, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ», серед 19 роботодавців м. Кременчук та району, взяло участь у черговому ярмарку вакансій, який відбувся 16 червня на базі ВПУ№7 з ініціативи міського центру зайнятості. Серед великих промислових підприємств міста працевлаштування пропонували автомобільний і колісний заводи, інші учасники - представники легкої промисловості, будівельної сфери, комунального господарства та рекрутингові агентства.

Кременчуцький автозавод запропонував найбільшу кількість - двадцять вакансій, більшість з яких на робочі спеціальності. Оскільки зовсім скоро випускники навчальних закладів міста, зокрема базового училища автозаводу - ВПУ№7, зіткнуться з проблемою вибору працевлаштування, є очікування, що після ярмарку вони виберуть постійним місцем роботи КрАЗ.

Ярмарок пройшов як ніколи продуктивно, дуже багатьох зацікавили пропозиції Кременчуцького автозаводу. Крім випускників ВПУ, які цікавилися вакансіями, прийшли і багато безробітних жителів міста, серед яких - колишні працівники промислових підприємств, що закрилися під час кризи. Їм запропоновано прийти на співбесіду. Залишили заявки щодо можливого працевлаштування і майбутні випускники Кременчуцького національного університету ім. Остроградського, переселенці із зони АТО. Такий попит тому, що КрАЗ - одне з небагатьох підприємств в місті, якому вдається стабільно працювати і повністю виконувати свої соцзобов'язання перед трудовим колективом.

«АвтоКрАЗ» у черговий раз із задоволенням відзначає, що такі ярмарки вакансій - ефективний механізм для підбору персоналу. Уже сьогодні з самого ранку для співбесіди на автозавод прийшли кілька людей, дуже багато дзвінків до відділу кадрів з питань працевлаштування.

Зараз у ПАТ «АвтоКрАЗ» в наявності близько 200 вакантних посад. З них 160 - робочих, серед яких гостродефіцитні: слюсар-інструментальник, слюсар механоскладальних робіт, фрезерувальник, налагоджувальник автоматичних ліній, верстатник широкого профілю тощо. Решта пропозицій - для інженерно-технічних працівників: майстрів, інженерів з якості та постачання, технологів. Всього ж сьогодні на «КрАЗі» працюють понад 3,6 тис. осіб.

Кількість переглядів 1653

Архів новин