nn

КрАЗи беруть участь в тренінгах молодих офіцерів поліції Донбасу

11 липня, 2016

Серйозну бойову підготовку отримають 127 новобранців поліції Донецької області. В рамках двомісячного стажування, що стартували 3 липня, молодих лейтенантів, серед іншого, навчать управляти сучасною спецтехнікою. В якості тренажера обрані два потужних автомобіля-всюдихода КрАЗ-6322 (6х6), призначених для виконання різних спецоперацій.

В день звільнення Маріуполя від незаконних збройних формувань прифронтовій Нацполіціі Міністр внутрішніх справ А. Аваков урочисто вручив два спецавтомобіля КрАЗ. Під час передачі машин він зазначив, що КрАЗи - необхідна потужна техніка для служби в зоні АТО, що автомобілі повністю готові до першого виїзду. До речі,  у цей важливий для маріупольців день вже другий рік поспіль містом парадним строєм пройшла військова техніка, серед якої, в основному, КрАЗи: Спартани, Шреки та спецмашини на базі КрАЗ-6322 і КрАЗ-5233.

 

Нова спецтехніка КрАЗ, подарована Міністерством внутрішніх справ України поліції Донбасу, відразу ж приступила до несення служби. Випробування КрАЗів пройшло на полігоні в Володарському районі. Разом з трьома БРДМ, які стоять на озброєнні поліції Донецької області, спецтехніка КрАЗ бере участь у комплексному тренуванні молодих лейтенантів.
Нагадаємо, що армійські автомобілі КрАЗ різних моделей в зоні бойових дій сьогодні виконують найрізноманітніші завдання. КрАЗ-6322, завдяки своїм високим тактико-технічним характеристикам, став машиною переднього краю. Військові зазначають, що по прохідності на війні кращої машини, ніж КРАЗ, немає: бездоріжжя, круті підйоми і спуски, будь-яка погода - цим машинам все по плечу. Головне, що цінується бійцями, це можливість вижити, а КрАЗи товстою бронею чи то капотною конструкцією в повній мірі забезпечують збереження життів свого екіпажу.

 
Кількість переглядів 1825

Архів новин