nn

Військовослужбовці та курсанти знайомилися з КрАЗом

12 липня, 2016

На прохання командира місцевої військової частини А1546, ПАТ «АвтоКрАЗ» прийняло велику групу  військовослужбовців строкової служби  та курсантів Національної гвардії Сухопутних військ  ім. П. Сагайдачного. 40 молодих юнаків, яких готують захищати суверенітет нашої держави, наприкінці минулого тижня, у четвер та п’ятницю, пройшлися екскурсією по Кременчуцькому автозаводу.  Із цікавістю гості оглянули головний конвеєр, ознайомилися із повним технологічним циклом складання машин, пройшовши всі 26 технологічних зон конвеєрної стрічки. Завзято розпитували про комплектацію, процес складання від рами до запуску готової машини, цікавилися моделями, закладкою на конвеєрі та часом збирання однієї одиниці,  поспілкувалися із робітниками цеху.

Уважно майбутні військові переглянули презентаційний фільм про єдине в Україні підприємство по виготовленню великовантажної техніки, його продукцію та можливості вантажівок КрАЗ. Презентація проходила в учбовому центрі автозаводу, який хлопці із задоволенням і схвальними відгуками пройшли від і до. Дуже сподобався їм автомобільний клас своїми розрізними макетами головних вузлів та агрегатів трансмісії кременчуцьких вантажівок, не приховували вони й захвату від діючого тренажера вантажівки КрАЗ-6322, діючих пнемо- та електросхем.

До 70-річної історії КрАЗу захисники долучилися в новому музею підприємства. Слова подяки і побажання стабільності та процвітання КрАЗу - заводу, нових перемог та ще більшої потужності – вантажівкам КрАЗ, прощаючись, висловлювало перспективне військове поповнення.

 

Кількість переглядів 1281

Архів новин