nn

Сьогодні до ПАТ «АвтоКрАЗ» завітали сивочолі екскурсанти

14 липня, 2016

Велика група людей похилого віку – ветерани Крюківського вагонобудівного заводу та управління контролю якості КрАЗа,  зібралася на Кременчуцькому автозаводі із спільною метою: подивитися, яке підприємство сьогодні, нову продукцію, згадати спільне минуле, поспілкуватися. Із самого ранку екскурсію, організовану радою ветеранів, за сприяння адміністрації автозаводу, розпочали від центральної прохідної до заводоуправління, на якому легендарному директору одразу двох кременчуцьких підприємств – автомобільного та вагонобудівного заводів, Івану Приходько встановлена меморіальна дошка. Тут ветерани не лише вклонилися та поклали квіти колишньому керманичеві, а поспілкувалися із нинішнім очільником КрАЗу – генеральним директором Романом Черняком, сфотографувалися на згадку про візит.  

 

Цього дня програма відвідин була як ніколи насиченою: поїздка до Парку миру, де ветерани пройшлися Алеєю слави із увіковіченими видатними особистостями автозаводського району міста, серед яких – багато кразівців.  Повернувшись на завод, завітали до нового музею, уважно оглянувши його експозиції. До речі тут наші сусіди зробили музею подарунок – книгу та ювілейну корпоративну нагороду ПАТ «КВБЗ».  Згодом – на полігоні автозаводу,  бурхливими оплесками супроводжували прохід всюдихода КрАЗ по складних випробувальних спорудах. В учбовому центрі переглянули фільм про сучасну військову техніку КрАЗ , побували й в новому приміщенні управління контролю якості, де поспілкувалися  із молодими працівниками та своїми колишніми колегами. Традиційно – пригощання почесних гостей смачними стравами кразівських майстринь комбінату громадського харчування на святковому обіді із нагоди зустрічі поколінь.

 

Наостанок - слова вдячності від автозаводців та крюків’ян за радушну гостинність, цікаву екскурсію, повагу та увагу до них колективу автозаводців, збережену пам'ять та підтримку зв’язку поколінь. Серед іншого, гості з вагонобудівного заводу відзначили зразкову культуру виробництва та чистоту  великої території заводу КрАЗ та враження можливостями кременчуцьких вантажівок. 

Кількість переглядів 1597

Архів новин