nn

Новий КрАЗ прибиратиме дороги Кременчука

25 серпня, 2016

«АвтоКрАЗ» виграв тендер, оголошений Кременчуцькою міською радою, на поставку комунальному підприємству КТП -1628 спеціального автомобіля для утримання доріг КрАЗ-5401С2.

Комбінована дорожня машина (КДМ) зі змінним обладнанням та снігоочисним відвалом, за технічними умовами тендеру, буде базуватися на самоскиді КрАЗ-5401С2 колісної формули 4х2. Це нове, перспективне покоління кременчуцьких вантажівок, спроектоване спеціально під потреби комунальних господарств країни. Безкапотна лінійка нових КрАЗів дуже маневрена, що важливо в умовах міського циклу, при цьому ефективна і потужна, як і її серійні капотні побратими.

Дорожник буде обладнаний солерозкидачем для посипання інертними матеріалами або антиожеледними реагентами, керованими за допомогою бортового комп'ютера, а також снігоочисним відвалом для очищення дорожнього полотна від снігу. За умовами тендеру, спецмашина буде виготовлена і передана замовнику до кінця поточного року.

Нагадаємо, що комунальна техніка КрАЗ - сміттєвози, пилососи та комбіновані дорожні машини, поставлена КТП №1628 м. Кременчука в рамках виграних КрАЗом у різний час тендерів, ось уже майже п'ять років забезпечує чистоту і порядок в рідному місті. Експлуатаційники, як переваги вітчизняної комунальної техніки КрАЗ нового покоління безкапотніков, відзначають її маневреність і високу продуктивність. Великим плюсом вони також вважають близьке розташування підприємства і доступний сервіс.

ПАТ «АвтоКрАЗ» із задоволенням відзначає, що нове керівництво міста зробило перший крок у продовженні практичної взаємодії мерії з найбільшим підприємством в інтересах міського господарства, розпочате народним мером Кременчука Олегом Бабаєвим. Кременчуцький автозавод - бюджетоформуюче підприємство Кременчука та Полтавської області, розраховує на розвиток співпраці, від чого виграє і місто: найкраща цінова пропозиція, чистота вулиць, безпечний проїзд на дорогах, наповнення міського бюджету, і автозавод - підтримка майже 4 тисяч своїх працівників. Сьогодні місту ще потрібні пилососи для прибирання вулиць, поливальні машини, сміттєвози та інша техніка для обслуговування і ремонту доріг. КрАЗ все це виробляє і готовий забезпечити не тільки Кременчук, але й всі міські господарства країни різною комунальною технікою в потрібних обсягах.

 
Кількість переглядів 2007

Архів новин