nn

Прилуки – ще одне українське місто, яке прибиратиме КрАЗ-«Дорожник»

31 серпня, 2016
«АвтоКрАЗ» у партнерстві із кременчуцькою виробничою компанією «Віва» створили новий універсальний дорожник. Спецмашина виготовлена згідно умов тендеру КП «Послуга» (Чернігівська обл.), виграного Кременчуцьким автозаводом у травні поточного року у якості постачальника шасі.  

Дорожня комбінована машина базується на шасі автомобіля КрАЗ-65053 (6х4) із капотом інтегрального типу, шасі має стандартну комплектацію. Спецобладнання  включає снігоочисний відвал із шириною очищення   до 3,0 м, піскорозкидувач із місткістю бункеру 7,2 куб. м., 12- кубову ємність   для  води, щітку, шириною очистки 2,5 м. Керування робочими органами і системами обладнання та снігоочисного відвалу здійснюється дистанційно, з кабіни водія.

МДКЗ призначена для цілорічного використання по утриманню доріг з твердим покриттям. У зимовий період машина використовується з піскорозкидальним обладнанням для посипання інертними матеріалами поверхні тротуарів і доріг, а також для очищення дорожнього полотна від снігу плужно-щітковим обладнанням. У літній період вона легко переобладнується поливомийним устаткуванням для миття і поливання дорожніх покриттів, мийки прилоткової смуги і поливання зелених насаджень.

Минулої суботи універсальна спецмашина була передана замовнику  і відправилася до м. Прилуки виконувати свої прямі обов’язки.

 
Кількість переглядів 1581

Архів новин