nn

«КрАЗ» ярмаркував на «AGROEXPO-2016»

03 жовтня, 2016

«АвтоКрАЗ» із хорошими результатами та цікавими пропозиціями щодо співпраці повернувся із IV Мiжнapoдної aгpoпpoмислoвої вистaвки «AGROEXPO-2016», яка  завершила роботу 1 жовтня у м. Кропивницький. До уваги відвідувачів заходу український виробник – Кременчуцький автозавод, представив дві перспективні моделі, які можуть успішно використовуватися у різного рівня фермерських господарствах та агрофірмах.

Експозиція «КрАЗа» включала двовісний самоскид КрАЗ-5401С2 та універсальне полегшене шасі КрАЗ-5401Н2, максимально уніфіковане з різними силовими установками і спецнадбудовами, у даний час обладнане ізотермічним фургоном.

 Автомобіль КрАЗ-5401С2 (4х2) створено ПАТ «АвтоКрАЗ» на початку поточного року. Особливість самоскида складають:

- надзвичайна маневреність із мінімальним радіусом повороту - близько 7,5 м, за рахунок встановлення безкапотної кабіни;
- 10-тонна вантажопідйомність при невеликих габаритах: 6330х2500х2960;
- комфортабельність робочого міста водія, завдяки встановленню ергономічної кабіни із зручними сидіннями на пневмопідвісці, рульової колонки, регульованої по куту і висоті, функціональній панелі приладів і рештою «дрібничок», які знижують стомлюваність під час роботи;
- оригінальна самоскидна 7-кубова платформа коробчастої форми з дистанційним механізмом запирання заднього борту. Платформа обладнана підйомним механізмом з телескопічним здвоєним циліндром.

Універсальне полегшене шасі КрАЗ-5401Н2 (4х2) – ще одна з перспективних моделей, на яку автозавод робить ставку. Відмінність конструкції цієї моделі - у застосуванні полегшених вузлів і агрегатів. Зокрема, «схудла» підвіска, а замість гарячекатаного швелера лонжеронів рами шасі застосований полегшений холодногнутий швелер з високоміцного металу австрійського концерну Voestalpine AG.

Високоергономічна безкапотна кабіна з пониженим габаритом (2960 мм проти 3050 мм самоскида КрАЗ-6511С4), широке лобове скло, що забезпечує відмінний огляд дороги, максимальна уніфікація з іншими автомобілями сімейства і адаптація під різні силові установки, мінімальний - 8,5 м, радіус повороту, менша, ніж у попередників, витрата палива і багато іншого з переваг, помітно виділяють цю модель шасі від побратимів. На даному шасі встановлений ізотермічний фургон об’ємом 33,13 м3, який підтримує температурний режим від мінус 20 до плюс 200 С.

Наміри КрАЗу із розширенням лінійки безкапотних автомобілів закріпитися в ніші техніки нижчої вантажопідйомності і потіснити іноземні аналоги, поступово реалізуються. Обидва експонати мали на виставці успіх у фермерів та аграріїв. «Маленький український  колгоспник» - охрестили автомобілі представники сільськогосподарської галузі. Вони, серед іншого, відзначили, що самоскид КрАЗ-5401С2 якнайкраще придатний до цілорічного використання у якості перевізника різних сільськогосподарських вантажів, а рефрижератор допоможе вберегти сировину під час транспортування її до переробників .

Під час виставкових днів представниками ПАТ «АвтоКрАЗ» було проведено ряд зустрічей із потенційними покупцями, на яких обговорені численні питання щодо співпраці українського виробника техніки із  українськими годувальниками країни, встановлені нові ділові контакти та визначені спільні актуальні для обох базових галузей країни завдання та намічені шляхи із їх вирішення. 

 
 
 
Кількість переглядів 2092

Архів новин