nn

«ПААЗ» в третьому кварталі та з початку року збільшив збут

07 жовтня, 2016

За результатами 9 місяців роботи підприємство групи КрАЗ - ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод», збільшив обсяг реалізації продукції порівняно з аналогічним періодом минулого року. За цей період реалізовано продукції майже на 97 млн.грн., Що на 8,5% вище аналогічного торішнього показника. При цьому гальмівної апаратури реалізовано на більш ніж 76 м млн.грн. (Темп зростання 3,1%), товарів народного споживання - майже на 12 млн.грн. (Зростання - 41%).

 У загальному обсязі відвантаженої з січня по вересень продукції частка експорту склала 67,8%, в тому числі гальмівної апаратури - 78,9%. У порівнянні з минулим роком експортні поставки зросли на 3,6%. В основному, за рахунок збільшення відвантажень в країни СНД, особливо продажів в Білорусь - до 56,2%.

Необхідно відзначити, що третій квартал став найбільш успішним в поточному році як щодо аналогічного періоду минулого року, так і першого і другого кварталів поточного року. Зростання загальних показників реалізації липня-вересня в порівнянні:
- З першим кварталом 2016 року склав 60%, де гальмівна апаратура зросла на 45%, ТНП - в 2,6 рази;
- із другим кварталом - 49%, в тому числі гальмівна апаратура - 48%, ТНП - 77%;
- із третім кварталом 2015 року - 20%, (гальмівна апаратура - 24%, ТНП - 18%).

Трудовий колектив «ПААЗ» націлений на нарощування темпів реалізації, активно займається підготовкою до зими і працює над підвищенням якості своєї продукції.

Кількість переглядів 1697

Архів новин