nn

«АвтоКрАЗ» на виставці «Зброя та безпека - 2016» презентує кілька новинок

10 жовтня, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ» візьме участь у ХIІІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека», яка відбудеться в столиці 11 - 14 жовтня.

Традиційно єдиний український виробник вантажних автомобілів - Кременчуцький автозавод, порадує відвідувачів великою експозицією перспективних армійських моделей, у числі котрих презентує громадськості свої оригінальні новинки.

Дебютувати на виставці від ПАТ «АвтоКрАЗ» будуть відразу дві перспективні моделі: КрАЗ-Hulk - броньований безрамний армійський всюдихід на базі автомобіля КрАЗ-5233 (4х4) типу MRAP, і перший в Україні безпілотний автомобіль КрАЗ-Spartan із безпілотним обладнанням запорізької інжинірингової компанії «Інфоком ЛТД».

Крім новачків, вітчизняний виробник на своїй експозиції представить перспективну лінійку броньованих авто, оснащених різними опціями, бойовими модулями і системами: навігації, спостереження, пожежогасіння, Run Flat і іншим спеціальним обладнанням українських і іноземних виробників:

- броньований автомобіль КрАЗ-Fiona для транспортування особового складу на базі автомобіля КрАЗ-6322, обладнаний бойовим модулем «Шквал» виробництва КБ «Артилерійське озброєння»;

- бронеавтомобіль КрАЗ-Shrek в модифікації «Розмінувальник» на базі автомобіля КрАЗ-5233НЕ (4х4) із краном для розмінування та захватно-зчіпним пристроєм виробництва Fassi Group.

- броньований автомобіль КрАЗ-Shrek для транспортування особового складу на базі автомобіля КрАЗ-5233НЕ (4х4), обладнаний системою пожежогасіння і кулеметно-гранатометним комплексом «Блік 2М» Київського бронетанкового заводу;

- броньований автомобіль КрАЗ-Spartan із різними додатковими опціями;

- броньований автомобіль КрАЗ-Cougar із дизельним двигуном.

ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх бажаючих відвідати свою експозицію, яка буде розташована на стендах 2-А44 і 2-А41 павільйону №3, а також на відкритому майданчику біля центрального входу 3А павільйону №3 Міжнародного виставкового центру (Київ, Броварський проспект, 15, ст.м. Лівобережна).

Кількість переглядів 1459

Архів новин