nn

«КрАЗ» знайомив комунальників та гірників із своїми перспективними розробками

15 листопада, 2016

Минулого тижня ПАТ «АвтоКрАЗ» прийняло участь одразу в двох Міжнародних спеціалізованих виставках, що паралельно проходили у Києві: «КомунТех 2016» та «Mining Industry Expo 2016». Комунальникам вітчизняний виробник запропонував два свої перспективні самоскиди: КрАЗ-6511С4 (6х4) вантажопідйомністю 20 тон та КрАЗ-5401С2 (4х2) вантажопідйомністю 10 тон. Хоча ці моделі самоскидів КрАЗ ще зовсім «молоді», проте вони вже знайшли широке застосування в комунальному і дорожньому господарствах у якості бази під різні спецнадбудови та попит на них вітчизняних машзаводів, які ці надбудови виготовляють та встановлюють.

Пильна увага із боку гостей виставки та багатолюдність на експозиції КрАЗу протягом виставкових днів стали ще одним підтвердженням правильності вибраного КрАЗом курсу на створення лінійки спецмашин для міського циклу, де раніше КрАЗ не був представлений. Відгуки топ-менеджерів, спеціалістів та механіків експлуатуючих організацій позитивні:  спецтехніка КрАЗ ефективна, ергономічна, задовольняє усі вимоги, що висувають комунальні та дорожні господарства країни. Не оминуло увагою вітчизняну техніку і профільне міністерство. Серед відвідувачів експозиції КрАЗу - делегація цього відомства на чолі із заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Е. Кругляком. Після ретельного огляду експозиції та спілкування із представниками ПАТ «АвтоКрАЗ», пан Кругляк дав високу оцінку вітчизняним зразкам та відзначив актуальну потребу в комунальній техніці для успішного функціонування муніципальних господарств.

Користувався увагою і чотиривісний самоскид КрАЗ-7133С4, який у цей час експонувався на «Mining Industry Expo» - міжнародній спеціалізованій виставці гірничодобувної промисловості. Гірники, що вперше побачили новий самоскид КрАЗ-7133С4 відзначили його масштаби, велику вантажопідйомність, комфортабельну кабіну. А після знайомлення із технічними можливостями новинки додали, що за своїми параметрами вітчизняний автомобіль не поступається закордонним аналогам і може гідно виконати імпортозаміщення.

Крім Кременчуцького автозаводу, Харківський завод транспортного устаткування представив всюдихід КрАЗ-63221 із змонтованою на ньому спецнадбудовою. На повнопривідному шасі 6х6 була експонована автомобільна підйомна установка УПА-80, призначена для освоєння та ремонту нафтогазових свердловин, здійснення операцій з бурильними трубами, насосними штангами, розбурювання цементних стаканів, ловильних робіт та буріння.

Дякуємо всім гостям, партнерам, представникам ЗМІ, які відвідали обидві експозиції ПАТ «АвтоКрАЗ», запропонували свої конструктивні пропозиції та виразили готовність до подальшої співпраці.

 
 
Кількість переглядів 1516

Архів новин