nn

Автоцистерна КрАЗ-5233ВЕ доповнила лінійку військової спецтехніки

21 листопада, 2016

Новенька автоцистерна на шасі всюдихода КрАЗ-5233ВЕ з’явилася у модельному ряду спецтехніки КрАЗ. Спецмашина із 5-кубовою цистерною  призначена для транспортування і короткочасного зберігання питної води в польових умовах. Повнопривідний автомобіль КрАЗ-5233 у якості бази під встановлення цього спецобладнання вибрано не випадково. Це одна з найкращих моделей по прохідності: спецмашині не важко буде виконати доставку питної води до будь-якої точки призначення у хоч яких дорожніх та екстремальних умовах, що часто виникають у військових частинах та на передовій. Високу прохідність автомобілю забезпечує й широкопрофільна шина із системою централізованої підкачки та потужний 330-сильний двигун А надійність усьому спецвиробу – надзвичайно міцна рама, в конструкції якої застосовані лонжерони з гарячекатаного швелера. Вона також є ідеальною основою для кріплення будь-якого типу обладнання. 

Термоізольована цистерна, змонтована на кразівському шасі, складається з двох секцій, має вакуумну систему заповнення із електричним контролем, час заповнення однієї секції становить 20-26 хв. Внутрішня обшивка ємності виконана з нержавіючої корозійностійкої сталі.

Український виробник – завод КрАЗ, намагається, особливо останнім часом, йти на зустріч пропозиціям та побажанням військових, які для більш ефективного виконання поставлених завдань бачать серед свого оснащення різну спецтехніку.  Підприємством враховано досвід застосування такої техніки в зоні АТО, у тому числі використання базового шасі з компонуванням «кабіна за двигуном», що дозволить зберегти життя особового складу при непередбаченому наїзді на вибухові предмети. ПАТ «АвтоКрАЗ» планує подальший розвиток військової лінійки спецтехніки КрАЗ, аби прискорити відновлення миру в країні, полегшити українським військовим виконання ними своїх  обов’язків та задля збереження людських життів. 

Кількість переглядів 1839

Архів новин