nn

«КрАЗ» поставив нафтовикам Туркменістану свою техніку

08 лютого, 2017

ПАТ «АвтоКрАЗ» відвантаженням останньої партії автомобілів-шасі закрив всі свої договірні зобов'язання за контрактом із контрагентом з Туркменістану. Контракт був реалізований спільно з багаторічним партнером «КрАЗу» - ТОВ «Торговий дім «Ярав», замовник - одне з найбільших підприємств нафтогазової галузі. Всього, згідно з договором, нафтовикам було поставлено 30 одиниць автомобілів-шасі КрАЗ-6322.

На все поставлені замовникові всюдихідні шасі 6х6 встановлюється парогенераторна пересувна установка ППУА-1600/100, призначена для відігрівання свердловин, трубопроводів, резервуарів, арматури та іншого нафтопромислового обладнання насиченою парою високого і низького тиску.

Слід зазначити, що основними споживачами українських КрАЗів в країнах СНД, як і раніше, залишаються підприємства нафтогазового комплексу, у тому числі і Республіки Туркменістан. Найбільш затребувані автомобілі-шасі колісних формул 6х6 і 6х4, які використовуються в якості бази під встановлення нафтогазового обладнання. Популярність української вантажної спецтехніки обумовлена її високими технічними і експлуатаційними якостями, прохідністю, простотою в обслуговуванні та ремонті.

Кількість переглядів 1847

Архів новин